Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Προβάδισμα Χειμάρα κατά 8 μονάδες (;)

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010, 11:08
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Με 8 μονάδες προηγείται στην κούρσα της εκλογής ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ στη Στερεά Ελλάδα κ. Χειμάρας Θανάσης έναντι του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ, νομάρχη Βοιωτίας κ. Περγαντά Κλέαρχου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τύπος της Κυριακής" η Ρηγίλλης έχει στα χέρια της τελευταίες μετρήσεις που δίνουν προβάδισμα στον κ. Χειμάρα, δημιουργώντας προσδοκίες για νίκη στο δεύτερο γύρο.

Το κομματικό του επιτελείο αναλύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ερευνών, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η δυναμική του αυξάνει.

Συγκεκριμένα με βάση πάντα τα στοιχεία που παρουσιάζει η εφημερίδα, έχει την απόλυτη αποδοχή των ψηφοφόρων της ΝΔ τόσο στη Φθιώτιδα -90,2% ήταν πριν λίγο διάστημα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα, η διείσδυσή του στο χώρο του ΠΑΣΟΚ στον ίδιο νομό καταγράφεται ως εντυπωσιακά υψηλή, αφού οι θετικές γνώμες των ψηφοφόρων του κυβερνώντος κόμματος στη Φθιώτιδα αγγίζουν το 62,8%.

Στα συν του κ. Χειμάρα είναι ότι έχει με το μέρος του όλα τα στελέχη της Ν.Δ. Όσο για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του οι πληροφορίες λένε ότι θα ικανοποιεί όλους τους πολιτικούς χώρους.

Ένα ακόμα σημείο στο οποίο ποντάρει το επιτελείο του, είναι η διεισδυτικότητα του κ. Χειμάρα και στις νεανικές ηλικίες, όπου ο συνυποψήφιός του υπολείπεται.

Σύμφωνα, τώρα, με τους εκλογικούς αναλυτές η Στερεά Ελλάδα ανήκει σε μια θεωρητικά αμφίρροπη περιφέρεια και η έδρα της αυτοδιοίκησης θα κριθεί στο δεύτερο γύρο.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.