Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Λειτουργία γραφείων της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών και τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010, 12:14
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Τα γραφεία της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας λειτουργούν και είναι ανοιχτά Δευτέρα έως Παρασκευή το πρωί από τις 10.00 εως 13.00 μ.μ. και τα απογεύματα 6.00 εως 8.00 εκτός Τετάρτης και Παρασκευής, απόγευμα. Η διεύθυνση των γραφείων είναι: Δ. Βασιλείου 1 και Αγγελή Γοβιού, Χαλκίδα.

Επίσης, γίνεται γνωστή η έναρξη της λειτουργίας ειδικής τηλεφωνικής γραμμής για την παροχή πληροφοριών στους πολίτες σχετικά με την εφαρμογή του νόμου για τη ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η τηλεφωνική γραμμή έχει τον αριθμό 80111 97367. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09.00 έως τις 22.00 και το Σάββατο από 09.00 έως 17.00.

Η κλήση επιβαρύνεται μόνο με αστική χρέωση, από οπουδήποτε στην Ελλάδα κι αν καλεί ο καταναλωτής, στη σχετική ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, έχουν αναρτηθεί πληροφορίες και σχετικά υποδείγματα για την αξιοποίηση της φάσης επιδίωξης εξώδικου συμβιβασμού. Σχέδια αιτήσεων υπάρχουν και στα γραφεία της Ένωσης.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.30 το πρωί στο νέο Νομαρχιακό κατάστημα στη Χαλκίδα, θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης και θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.