...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Θύμα απαγωγής και ξυλοδαρμού έπεσε 49χρονος Χαλκιδέος για απλήρωτα χρέη

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010, 17:54
- - -

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, συνελήφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Απριλίου, στη Χαλκίδα, 27χρονος κάτοικος Αθηνών, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, για αρπαγή, εκβίαση και για πρόκληση σωματικών βλαβών. Ο δράστης, μαζί με δυο ακόμα συνεργούς του, ακολουθώντας εντολές, απήγαγαν έναν άνδρα από τη Χαλκίδα, για να τον εξαναγκάσουν να δώσει λεφτά που χρωστούσε. Ηθικός αυτουργός είναι ένας 39χρονος, που συνελήφθη στη συνέχεια.

Ο 27χρονος, με τη συμμετοχή άλλων δύο ατόμων, γύρω στις 12.45 το μεσημέρι της Τετάρτης, επιτέθηκαν και απήγαγαν 49χρονο από τη Χαλκίδα, τον οποίο οδήγησαν χωρίς τη θέλησή του και κρατώντας τον παράνομα, σε περιοχή κοντά στην παραλία Χαλκίδας, όπου με τη χρήση βίας, χτυπώντας τον σε διάφορα μέρη του σώματός του και απειλώντάς τον, απαιτούσαν να τους δώσει 100.000 ευρώ.

Ύστερα από άμεση παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν στο σημείο, συνελήφθηκε ο 27χρονος, ενώ οι δύο συνεργοί του (γνωστών στοιχείων ταυτότητας), διαφεύγουν μέχρι στιγμής της σύλληψης.

Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθηκε και ο 39χρονος, που έδινε τις εντολές, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου, οι συνεργοί του.

Εναντίον των τεσσάρων συνολικά δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Πέμπτη 29 Απριλίου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Απριλίου 2010