...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Κομματικές διώξεις στη ΛΑΡΚΟ καταγγέλλει ο Κώστας Μαρκόπουλος

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010, 17:52
- - -

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι ο νέος πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ έχει προχωρήσει σε μια σειρά διώξεων, καθαιρώντας διοικητικά στελέχη και με λύσεις συμβάσεων εργαζομένων. Παρατίθεται η ανακοίνωση:

«Ο νέος Πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ κ. Αναστάσιος Μπαράκος κάνει στη νέα του θέση ότι έκανε στη δεκαετία του '90 στην ΕΒΟ όπου είχε τοποθετηθεί σαν σύμβουλος. Εδώ που τα λέμε είναι ΠΑΣΟΚ, που σημαίνει διώξεις κομματικές, ρουσφετολογία και εκβιασμούς. Δίνει προαγωγές και αυξάνει τους μισθούς στους δικούς του και αντικαθιστά όλους τους Διευθυντές που δεν είναι του χεριού του.

Έχει μέχρι τώρα καθαιρέσει το Διοικητικό Διευθυντή, Διευθυντές Πωλήσεων, Προσωπάρχες και Οικονομικούς Διευθυντές. Το χειρότερο όμως είναι ότι ετοιμάζει λύση συμβάσεων σε 130 εργαζομένους με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών.

Το κάνει αυτό τώρα που η εταιρεία ανακάμπτει, που πρέπει να αυξήσει παραγωγή, που ο τόνος αγοράζεται 26.000 δολάρια.

Χωρίς αυτούς τους 130 αύξηση παραγωγής δε γίνεται. Αρα ή θα πάει σε καινούριους εργαζόμενους-άπειρους αλλά του χεριού του... ή θα πάει σε ενοικιαζόμενους εργαζόμενους από εργολάβους. Ο κ. Μπαράκος συμβολίζει το παλιό κακό ΠΑΣΟΚ. Καλώς τους και ας αργήσανε!».

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Απριλίου 2010