...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Την ανάγκη συστράτευσης όλων των φορέων της Νότιας Καρυστίας τονίζει η Σοφία Μούτσου

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010, 17:49
- - -

Η Δήμαρχος Στυρέων, Σοφία Μούτσου απέστειλε στις 29 Απριλίου, επιστολή προς τους Δημάρχους Μαρμαρίου και Καρύστου, σημειώνοντας την ανάγκη συστράτευσης όλων των φορέων της νότιας Καρυστίας στα φλέγοντα προβλήματα της περιοχής. Παράλληλα, η κα Μούτσου, σχολιάζει ότι δεν είχε καμία ενημέρωση για τη συγκέντρωση που έγινε στην Κάρυστο, τη στιγμή που τα προβλήματα είναι κοινά και μεγάλα και χρειάζεται συστράτευση όλων των δημάρχων. Παρατίθεται η επιστολή της δημάρχου:

"Όπως γνωρίζετε, είμαι πάντοτε αλληλέγγυα στις δίκαιες διεκδικήσεις της νότιας Εύβοιας για τα φλέγοντα προβλήματα, όπως είναι οι ΑΠΕ και η λειτουργία των λατομείων αλλά και κάθε άλλη προσπάθεια ανάδειξης της νότιας Εύβοιας και της βελτίωσης της ζωής των κατοίκων της.

Οι θέσεις μου στα θέματα αυτά ήταν και είναι σαφείς, ξεκάθαρες και αδιαπραγμάτευτες. Ο Δήμος Στυρέων, Δημοτική Αρχή και δημότες έχουν δώσει και δίνουν καθημερινό αγώνα για τα ζητήματα αυτά καταθέτοντας εμπειρία και μαχητικότητα.

Δυστυχώς, εκ παραδρομής - υποθέτω - δεν έλαβα ενημέρωση και δεν προσκλήθηκα στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Απριλίου στο ξενοδοχείο Γαλαξίας της Καρύστου με κύριο θέμα τις ΑΠΕ και την λειτουργία των λατομείων.

Θεωρώ ότι η συστράτευση όλων μας ως Δημάρχων της νότιας Καρυστίας, χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχία των αγώνων που μας περιμένουν. Τα προβλήματα είναι κοινά και μεγάλα! Η συμπόρευση όλων μας θα φέρει καλύτερα και ισχυρότερα αποτελέσματα για το καλό των δημοτών μας και του τόπου μας.

Πιστεύω ότι η συμμετοχή μου ως Δήμαρχος Στυρέων στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα που συστήσατε στη συγκέντρωση της 28ης Απριλίου θα ενισχύσει τη φωνή της νότιας Καρυστίας η οποία σήμερα αντιμετωπίζει τόσο σημαντικά προβλήματα από τα οποία κανένας αυτοδιοικητικός δεν πρέπει να απουσιάζει.

Παρακαλώ να με ενημερώσετε για την συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα στην οποία θα παρευρεθώ".

Σχετικό θέμα:

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Απριλίου 2010