Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Εκλογές και ενημέρωση στη συνέλευση των εργαζομένων της Δάριγκ

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010, 14:49
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου η γενική συνέλευση των πρώην εργαζομένων στη Δάριγκ, στην οποία συμμετείχαν περίπου 95 άτομα, προσέλευση που κρίθηκε αρκετά ικανοποιητική.

Εκτός από τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έγινε και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της αγοράς του οικοπέδου από τη δημοτική αρχή.

Η είδηση που δημοσιεύτηκε στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας" με αφορμή το ρεπορτάζ για τη διαδικασία της λήψης του δανείου, η οποία δεν έχει καν ξεκινήσει, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία για τους εργαζόμενους, οι οποίοι είχαν μείνει με την εντύπωση, ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δεν ήταν διερευνητική ούτε ότι αφορούσε μόνο την έκφραση πολιτικής βούλησης και πρόθεσης.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα και ερωτηματικά για το εάν τελικά οι πρώην εργαζόμενοι θα λάβουν τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις που τους οφείλονται.

Πάντως, αποφάσισαν να ξεκινήσουν έναν κύκλο επαφών με τους υποψηφίους δημάρχους για να ζητήσουν συγκεκριμένες απαντήσεις στο ερώτημα εάν σκοπεύουν να δώσουν τέλος ή όχι στην ταλαιπωρία και τον εμπαιγμό 6 ετών.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι κ.κ: Ζάχος Χαλιώτης, Ζυγογιάννης Νίκος, Καμπούρης Γιάννης, Καρκαλής Γιάννης, Πατρίκας Αντώνης, Ορφανός Γιώργος και Τσάγκας Νίκος.

Ο πρώην πρόεδρος κ. Ζυγογιάννης δήλωσε: "Από τις επαφές που θα έχουμε δεν αναμένουμε να λάβουμε συγκεκριμένες και ξεκάθαρες απαντήσεις λόγω της προεκλογικής περιόδου και πλέον διατηρούμε επιφυλάξεις. Από την πλευρά και του νομικού συμβούλου που παρέστη στη συνέλευση εκφράστηκε η έκπληξη για το ότι δεν έχουν καν ξεκινήσει οι διαδικασίες λήψης του δανείου από τη δημοτική αρχή, αφού όλοι είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι επρόκειτο για ειλημμένη απόφαση".

Σχετικό θέμα:

  • Οι εργαζόμενοι της Δάριγκ ...περιμένουν. Δεν ξεκίνησε τη διαδικασία λήψης δανείου για την αγορά του οικοπέδου ο δήμος Χαλκιδέων www.servitoros.gr/news/view.php/30440/


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.