Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Νέα της ΔΕΥΑΧ

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010, 17:25
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την εταιρία Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ διοργάνωσε ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών σε τέσσερις περιοχές της Ελλάδας, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, Χαλκίδα, Κηφισιά, Χίο και Καβάλα.

Στην πρωτοβουλία για την ανακύκλωση στη Χαλκίδα, συμμετείχε και η ΔΕΥΑΧ, με συντονιστή τον Αντιπρόεδρό της κ. Ρουσόπουλο. Αχρηστες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές συλλέχθηκαν από τους χώρους της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και τοποθετήθηκαν στα ειδικά containers που είχαν τοποθετηθεί στην παραλία της Χαλκίδας, δίνοντας το παράδειγμα και ευαισθητοποιώντας εργαζόμενούς της και άλλες υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. έλαβε πιστοποίηση ΕΝ ISO 9001:2008 από την εταιρεία TUV AUSTRIA HELLAS στον τομέα της «Παροχής υπηρεσιών ύδρευσης αποχέτευσης προς τους κατοίκους του Δήμου Χαλκίδας και στην εκπόνηση μελετών νέων έργων».

Ευχαριστήριο Ρουσόπουλου
Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΧ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χαλκιδέων, κ. Κωνσταντίνος Ρουσόπουλος, με αφορμή την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους του, τα στελέχη, τους προϊσταμένους αλλά και το υπαλληλικό προσωπικό του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων με τους οποίους συνεργάστηκε στην άσκηση των όποιων καθηκόντων του ανατέθηκαν από το δήμαρχο Θανάση Ζεμπίλη. Επίσης ευχαριστεί όλους τους δημοτικούς συμβούλους για το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που επέδειξαν στίς συνεδριάσεις τού Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τους πολίτες.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.