Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Γιώργος Κακάτσος: "Η στήριξη από το ΠΑΣΟΚ ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα"

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010, 14:02
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -


Με γραπτή δήλωσή του ο κ. Κακάτσος Γιώργος, απευθυνόμενος σε όσους στήριξαν την αρχική του απόφαση να εκφράσει την επιθυμία του να διεκδικήσει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ για το δήμο Καρύστου, διευκρινίζει τους λόγους που τον οδήγησαν να συνταχθεί τελικά με την απόφαση να δοθεί το χρίσμα στον κ. Ραβιόλο Λευτέρη.

Αλλωστε, ήδη είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα "ότι στη συγκεκριμένη συγκυρία των πρώτων Καλλικρατικών εκλογών, η στήριξη από το ΠΑΣΟΚ ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα". Ωστόσο, η διαδικασία ανάδειξης υποψηφίων είχε συγκεκριμένους κανόνες που ήταν σε γνώση όλων.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Κακάτσος:

"Τον Ιούλιο συνυπόγραψα με τον συνυποψήφιό μου για τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ κ. Λευτέρη Ραβιόλο την ακόλουθη δήλωση:

"Όσοι συμμετείχαμε στη διαδικασία επιλογής υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο Καρύστου είτε με ετεροπρόταση είτε με αυτοπρόταση, δεσμευόμαστε ότι θα συνταχθούμε με τις αποφάσεις των Οργάνων του Κινήματος.

Με αίσθημα ευθύνης και με κριτήριο την πολιτική και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την Αυτοδιοίκηση, καταθέτουμε την απόλυτη συμφωνία μας για τη συστράτευση σε ενιαία πολιτική δράση με τη στήριξη μας στο ψηφοδέλτιο, που θα στηρίξει το Κίνημα στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Καρύστου.»

Το ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε δημοσκόπηση από την οποία προέκυπτε προβάδισμα του κ. Λευτέρη Ραβιόλου για το νέο Δήμο Καρύστου.

Με βάση αυτό η κεντρική επιτροπή αξιολόγησης αποφάσισε το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει τον κ. Λευτέρη Ραβιόλο για τη θέση του Δημάρχου στο νέο Δήμο Καρύστου, μια απόφαση που επικύρωσαν και οι Δημοτικές οργανώσεις ΠΑΣΟΚ Στύρων, Μαρμαρίου, Καρύστου.

Όπως είναι σε όλους γνωστό, πάντα τηρώ τις υποσχέσεις μου, είτε τις δίνω προφορικά είτε γραπτά. Το ίδιο θα κάνω και τώρα.

Η προσωπική μου δέσμευση, προφανώς, δεν συνεπάγεται και τη δέσμευση των πολιτών με τους οποίους συμπορεύτηκα μέχρι σήμερα στο διάλογο για ένα Νέο Δήμο.

Είναι όλοι τους ξεχωριστοί, απαραίτητοι για το τόπο και μοναδικές αυτοδύναμες προσωπικότητες που θα αποφασίσουν τη στάση τους στην ιστορική συγκυρία.

Εγώ θέλω και μέσα από αυτή την ανακοίνωση να τους ευχαριστήσω για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας, τόσο για τη διαμόρφωση του προγράμματος δράσης για τα τοπικά προβλήματα όσο και για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου.

Ο αγώνας για μια ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση θα είναι εκ μέρους μου συνεχής".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.