...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Μακελειό με τρεις νεκρούς στην Ερέτρια για οικονομικές διαφορές

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010, 21:30
- - -

Μακελειό με τρεις νεκρούς σημειώθηκε στη μία το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Ιουλίου, στην Ερέτρια. Το έγκλημα με δράστη 54χρονο αποδίδεται σε οικονομικές διαφορές.

Νεκροί είναι ο Ανδρέας Καρμίρης, 34 ετών, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, 40 ετών και ο δικηγόρος Αθανάσιος Θάνος, 52 ετών, όλοι από την Αθήνα. οι τρεις, μαζί με άλλον ένα δικηγόρο, τον Γεώργιο Ζωγράφο, είχαν μεταβεί στη Χαλκίδα όπου ήρθαν σε επαφή με το δράστη, προκειμένου να τακτοποιήσουν ζητήματα οικονομικής φύσεως που αφορούσαν οφειλές του δράστη προς τα θύματα.

Ο 54χρονος τους έκλεισε ραντεβού σε παραλιακή ταβέρνα στην Ερέτρια, λέγοντας ότι θα πήγαινε για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες. Όμως, όταν εμφανίστηκε, έβγαλε πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τους τρεις. Ο τέταρτος γλίτωσε γιατί την ώρα εκείνη είχε απομακρυνθεί από το σημείο μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Συνελήφθη, στις 14:15, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και παρέδωσε το πιστόλι, με το οποίο διέπραξε τις ανθρωποκτονίες και το οποίο κατείχε παράνομα.

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Ιουλίου 2010