Ένας συναρπαστικός αγώνας Rally Raid στη Βόρεια Εύβοια

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010, 14:41

Το Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2010 ξεκίνησε στους Αγιους Θεόδωρους, συνέχισε στα Ψαχνά και συνεχίζει για τον 3ο αγώνα του που θα γίνει στο Πευκί το τριήμερο στις 23-25 Απριλίου. Θα είναι ένας μεγαλειώδης αγώνας Rally Raid, στο μαγευτικό Πευκί, με 3 αγωνιστικές ημέρες που θα κάνουν την μεγάλη διαφορά, αφού η αυλαία του αγώνα θα ανοίξει με μια κλειστή ειδική.

Επίσης, οι θεατές θα απολαύσουν πολλές διεθνείς συμμετοχές, αφού ο αγώνας μετράει και στο θεσμό του Balkan Rally Raid Cup. Αλλά δεν σταματούν εκεί οι εκπλήξεις. Αυτή τη φορά ο αγώνας θα «ξεφύγει» από τα στενά όρια της περιοχής, καλύπτοντας όλη σχεδόν την περιοχή της μαγευτικής Βόρειας Εύβοιας.

Η διαδρομή θα είναι μεγάλη, ξεπερνώντας τα δεδομένα των Trail Ride, αφού ειδικά το Σάββατο τα χιλιόμετρα θα ξεπεράσουν τα 300. Φυσικά, θα υπάρχει και η δυνατότητα στους αναβάτες να ολοκληρώσουν μικρότερο κομμάτι της κάθε αγωνιστικής ημέρας! Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσικλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS.

Για τα αυτοκίνητα 4X4 θα υπάρχουν 3 κατηγορίες για τα Trail Ride: Μία για οχήματα έως 2000cc και μία για μεγαλύτερου κυβισμού αυτοκίνητα, ενώ θα υπάρχει και η κατηγορία Entry Level για πρωτοεμφανιζόμενους στο χώρο της τετρακίνησης αγωνιζόμενους! Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 4Χ4 καθώς και για το Balkan Rally Raid Cup, οι κατηγορίες θα είναι οι: Open και Normal.

Αφετηρία και κέντρο του αγώνα θα είναι το Πευκί όπου θα γίνει και η ενημέρωση την Παρασκευή το απόγευμα. Όλα αυτά χάρη στο Δήμο Αρτεμισίου και στη Νομαρχία Εύβοιας, στο Μελέτη Σταμάτη και στη Λέσχη 4Χ4 Εύβοιας που καταβάλουν -κάθε φορά- τα μέγιστα για την τελειότερη μορφή του αγώνα όπως και οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού.

Επόμενο άρθρο Προηγούμενο άρθρο