Στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού ο Συμεών Κεδίκογλου για αθλητικά έργα της Εύβοιας

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010, 18:28

Ο βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ, κ. Κεδίκογλου συνάντησε την Τετάρτη 10 Μαρτίου το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Π. Μπισταξή. Συζητήθηκαν γενικά θέματα αθλητισμού αλλά και ειδικότερα ζητήματα αθλητικών έργων και υποδομών στο νομό της Εύβοιας. Ο βουλευτής αναφερόμενος στα αποτελέσματα της συνάντησης, έκανε γνωστά τα παρακάτω:

"Θετικά προσεγγίζει η Γ.Γ.Α. το αίτημα του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας για προμήθεια ειδικού εξοπλισμού. Ο βουλευτής κ. Κεδίκογλου είχε συναντήσει προ ημερών το Προεδρείο του ιστορικού αυτού αθλητικού σωματείου, καθώς και γονείς και κηδεμόνες των αθλητών του συλλόγου, οι οποίοι του είχαν εκθέσει το αίτημά τους για προμήθεια ειδικού εξοπλισμού δύναμης και εξειδικευμένων αθλητικών οργάνων. Η Γ.Γ. Αθλητισμού ζήτησε λεπτομερέστερη ενημέρωση από σχετικά έγγραφα του Σωματείου και εκτίμηση του έργου, ώστε να δρομολογηθεί.

Για συγκεκριμένα έργα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του βουλευτή με τον κ. Μπισταξή, παρέστησαν και οι δήμαρχοι των αντίστοιχων πόλεων. Έτσι, για το δημοτικό ποδοσφαιρικό γήπεδο Λουκισίων παρέστη και ο δήμαρχος Ανθηδόνος κ. Σανιδάς. Το σχετικό αίτημα αφορά σε επιπλέον πλαστικά καθίσματα και αποδυτήρια για ένα δημοτικό γήπεδο, το οποίο, ως γνωστό, αποτελεί έδρα της ομώνυμης ποδοσφαιρικής ομάδας Δ' εθνικής κατηγορίας των Λουκισίων. Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναμένεται η υποβολή από το Δήμο του σχετικού υπομνήματος με τη μελέτη και τον προϋπολογισμό για το έργο.

Στη συνάντηση παρέστη και ο δήμαρχος Αρτεμισίου κ. Χριστοφής, για το δημοτικό γήπεδο Γουβών. Το συγκεκριμένο έργο, ενώ έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Θησέας με απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης, η παραλαβή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διαπιστώνει ότι πολλές τέτοιες αποφάσεις, όπως και αυτή για το δημοτικό γήπεδο Γουβών, δόθηκαν με «ακάλυπτες επιταγές» ως υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Η Γ.Γ.Α. πρόκειται να ζητήσει εκτίμηση του έργου από την τεχνική υπηρεσία, ώστε να εξετασθεί κατά τη διαδικασία της προτεραιοποίησης".

Επόμενο άρθρο Προηγούμενο άρθρο