Στη βουλή θα φέρει την ανέγερση του νέου νοσοκομείου η Ουρανία Παπανδρέου

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010, 17:04

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη βουλευτή Ευβοίας του ΛΑΟΣ, κα Ουρανία Παπανδρέου - Παπαδάκη, η υπουργός Υγείας σε ερωτήσεις και αναφορές της βουλευτού δεν έχει δώσει απαντήσεις για τη μονάδα τεχνητού νεφρού στα νοσοκομεία Χαλκίδας και Κύμης αλλά και για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου στο νομό.

Αντίθετα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας της απάντησε ότι ήδη βρίσκεται σε επαφή με τον υπουργό Οικονομικών για την παραχώρηση του στρατοπέδου Παπαναγνώστου για την ανέγερση και λειτουργία του νοσοκομείου. Η κα Παπανδρέου επισημαίνει ότι θα φέρει πλέον το θέμα στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση για το νέο νοσκομείο ώστε να υπάρχει απάντηση από την υπουργό Υγείας.

Επίσης σε ερώτηση της κας Παπανδρέου για τη στέγαση του 26ου δημοτικού σχολείου Χαλκίδας, που στεγάζεται σε ισόγειο πολυκατοικίας, η υπουργός Παιδείας απάντησε ότι η μελέτη και η κατασκευη των σχολείων είναι θέμα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ευβοίας. Το υπουργείο επιχορηγεί τις νομαρχίες, ενώ στην Εύβοια από τις πιστώσεις του Εθνικού Π.Δ.Ε. έχουν διαθετεί μέσω του ΟΣΚ 3.450.000 ευρώ τα έτη 2007 - 2009.

Επόμενο άρθρο Προηγούμενο άρθρο