...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Πρώτη η «Ευβοϊκή Γνώμη»

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2007, 10:22
- - -

Σύμφωνα με την επίσημη έρευνα που έκανε η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας, η εφημερίδα "Ευβοϊκή Γνώμη" βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε αναγνωσιμότητα. Από την εφημερίδα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

"Η «Ευβοϊκή Γνώμη», σύμφωνα με την επίσημη έρευνα που έκανε η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και την πραγματοποίησαν τρεις εταιρίες δημοσκοπήσεων είναι πρώτη πανελλαδικά σε αναγνωσιμότητα απ' όλες της εφημερίδες της Ελληνικής Περιφέρειας. Τώρα πλέον δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να αμφισβητήσει την πρωτοπορία της «Γνώμης».

Οι αναγνώστες την εμπιστεύονται σε μεγάλο βαθμό και την διαβάζουν κάθε βδομάδα φανατικά. Αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της έρευνας τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minpress.gr/minpress/eyvoias.pdf#page=20

Η «Ευβοϊκή Γνώμη» πωλείται αποκλειστικά από τα περίπτερα, μέσω του πρακτορείου «Ευρώπη» Σχηματαρίου σε όλη την Εύβοια, τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα και τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας και δεν λειτουργεί με το σύστημα των συνδρομητών. Έτσι κάθε βδομάδα ο αναγνώστης την επιλέγει και δεν «υποχρεώνεται» να την «διαβάζει» επειδή είναι συνδρομητής".

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Ιουλίου 2007