...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

«Καλοκαίρι στην Κάρυστο»

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2007, 10:20
- - -

Μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί για τον Αύγουστο στο δήμο Καρύστου.

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο προαύλιο του Γιοκάλειου ιδρύματος, στην Κάρυστο, θα παρουσιαστεί το έργο «Τα καλοκαίρια της Ελλάδας» από το θέατρο «Πράξεις Ευρίπου», σε σκηνοθεσία της Έφης Σαντοριναίου.

Το Σάββατο 4 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ, στον Κάβο Αετού, θα γίνει συναυλία με τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Βασίλη Καζούλη. Η εκδήλωση είναι με εισιτήριο 10 ευρώ.

Την Κυριακή 5 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο προαύλιο του Γιοκάλειου ιδρύματος θα γίνει παραδοσιακή βραδιά με τη μικτή χορωδία της μουσικής σχολής της Σέβης Στελιάτου.

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, στο χώρο του δημοτικού σχολείου Καλυβίων, θα δοθεί παράσταση Καραγκιόζη «Τα κολλητήρια πάνε διακοπές» με το θέατρο σκιών του Ηλία Καρελλά. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί, στις 10 το βράδυ, στην ανατολική παραλία Καρύστου, rock πάρτι με το συγκρότημα «Juniors» της μουσικής σχολής Εύας Βασιλοπούλου.

Το Σάββατο 11 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο χώρο του δημοτικού σχολείου Γραμπιάς, θα γίνει γιορτή μούρου, με παραδοσιακή μουσική, μούρο και λουκουμάδες.

Την Κυριακή 12 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα, στο λιμάνι Καρύστου, θα γίνει αγώνας αλιείας παίδων.

Την Κυριακή 12 και τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, θα γίνουν τα «Πλατανιώτικα», στον οικισμό του Πλατανιστού, με παραδοσιακό γλέντι με τα συγκροτήματα «Κάβο Ντόρο» και «Αντριώτες».

Από την Παρασκευή 10 ως τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, στο γήπεδο 5x5 της Καρύστου θα πραγματοποιηθεί τουρνουά σκάκι.

Το Σάββατο 18, την Κυριακή 19 και την Τετάρτη 22 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου Καρύστου, η θεατρική σκηνή του πολιτιστικού κέντρου «Ανεμοπύλες» θα παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Δεν είμ' εγώ», σε σκηνοθεσία Ευαγγελίας Σαραβάνου.

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου, στο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου Καρύστου, θα δοθεί παράσταση για τα παιδιά από το «Θέατρο του παιδιού», με τίτλο «Η ιστορία του Κοντορεβυθούλη».

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου, στην παραλία της Καρύστου, στις 10 το βράδυ, θα γίνει παραδοσιακή βραδιά με τα «Πρωτόλεια».

Το Σάββατο 25 Αυγούστου, στις 10 το βράδυ, στην παραλία της Καρύστου θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα του κέντρου «Ανεμοπύλες» και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τη Νάσια Κονιτοπούλου.

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Ιουλίου 2007