...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Δημήτρης Πιπεργιάς: "Βαθιά προοδευτική η ευβοϊκή κοινωνία"

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2006, 15:47
- - -

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών για τον α΄ και β΄ βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Πιπεργιάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών για τον α΄ και β΄ βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι δημοκρατικοί πολίτες της χώρας έστειλαν ένα σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ένα μήνυμα, που απορρίπτει την πελατειακή λογική, τον παλαιοκομματισμό, τον συγκεντρωτισμό και την κομματικοποίηση που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία. Ένα μήνυμα, που στην ουσία καταδικάζει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που ασκείται υπέρ των λίγων και σε βάρος των πολλών και επιβαρύνει καθημερινά τον πολίτη.

Όσον αφορά το νομό της Εύβοιας επιβεβαιώθηκε το κυρίαρχο μήνυμα που εξέπεμψαν με την ψήφο τους οι Ευβοείς, τον πρώτο γύρο, ότι η Ευβοϊκή κοινωνία ήταν και παραμένει βαθιά προοδευτική.

Το μήνυμα της ψήφου τους, αποτελεί ταυτόχρονα και μια ηχηρή καταδίκη της συγκεντρωτικής και αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που με την κομματικοποίηση που προωθεί στην κατανομή των πόρων στους Δήμους και τις Νομαρχίες υπονομεύει την προοπτική ανάπτυξης του νομού της Εύβοιας. Είναι η επιβεβαίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των υποψηφίων και των συνδυασμών που υποστήριξε το ΠΑΣΟΚ, στις τοπικές κοινωνίες του νομού, που πάλεψαν και παλεύουν για να κάνουν πράξη το όραμα μιας αποκεντρωμένης και δίκαιης κοινωνίας.

Οι εκλογές αυτές αποτελούν για εμάς εφαλτήριο και νέα αφετηρία, για σκληρή και επίπονη δουλειά ώστε μαζί με τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να οδηγήσουμε τη δημοκρατική παράταξη στην νίκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, όταν ο ευβοϊκός λαός, είναι βέβαιο ότι θα ξαναστείλει ακόμη πιο ηχηρά το μήνυμά του.»

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Οκτωβρίου 2006