Σερβιτόρος της Εύβοιας
Newsletter - Μάθετε πρώτοι τα νέα
Eγγραφή
867 εγγεγραμμένα μέλη Διαγραφή
Αναζήτηση στον "Σερβιτόρο"

Όλες οι λέξεις   Οποιαδήποτε


 
Συνδυασμός γαστρονομίας και επιστήμης
01/08/2005,  15:31

Φωτεινές πράσινες τρούφες, αφρό με άρωμα καρότου και υγρό με γεύση ελιάς είναι πιάτα με γεύσεις που ηχούν παράξενα αλλά είναι αυτά που έκαναν το Ισπανικό εστιατόριο El Bulli ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Για τον σεφ Ferran Adria απαιτείται εκτός από μάγειρας να είναι και χημικός και επιστήμονας την ώρα που μαγειρεύει συνδυάζοντας επιστήμη και τέχνη σε αυτή την υψηλή μαγειρική.

Kάντε click εδώ για να διαβάσετε όλο το άρθρο


Σε περίπτωση που δε λειτουργεί το link κάντε click εδώ
 «  Προηγούμενo άρθρo Επόμενo άρθρo  » 
 
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Αυγούστου 2005
Προσθέστε αυτή τη σελίδα στα αγαπημένα
Αποστολή της σελίδας με email

Διαφημιστείτε εδώ!!
Μόνο με 150 euro το μήνα μπορείτε να τοποθετήσετε το διαφημιστικό σας κείμενο.
Διαφημιστείτε εδώ!!
Μόνο με 125 euro το μήνα μπορείτε να τοποθετήσετε το διαφημιστικό σας κείμενο.
Διαφημιστείτε εδώ!!
Μόνο με 100 euro το μήνα μπορείτε να τοποθετήσετε το διαφημιστικό σας κείμενο.

 

30/12/2005
Hλεκτρικές «βόμβες» στις χωματερές
Οι Rolling Stones έσπασαν το δικό τους ρεκόρ
Ο Αη Βασίλης έρχεται μ' ένα τηλεφώνημα...
Τέλος στα "πράσινα άλογα"
Γέννησε χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος

29/12/2005
Αγνωστες πτυχές της Ελλάδας του 1975
Δεκαπλάσιοι οι αλλοδαποί μαθητές την τελευταία δεκαετία
Ο καρκίνος απειλεί και στα γραφεία
Οι χάκερ επιτίθενται τώρα και σε μεμονωμένα άτομα
Τη «χημική» δύναμη των λέξεων είχε ανακαλύψει η Αγκάθα Κρίστι
Σκέψου όπως... οι σκύλοι

28/12/2005
Η βιταμίνη D ίσως προστατεύει από τον καρκίνο
Με καθυστέρηση ο ερχομός του 2006
Tα γονίδια «μιλούν» για τον καρκίνο
Χριστός γεννάται ...προ Χριστού
Πόδια 20.000 ετών
Υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο
Επιδρομή μυγών κάνει τους Αυστραλούς ...φιλικούς

23/12/2005
Πόσο χρεώνουν την «καλημέρα» οι τράπεζες
Tεχνική-θαύμα για την όραση
  Περισσότερα...  
 

 

Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη.