Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Στην έκθεση τροφίμων και ποτών στο Παρίσι συμμετείχαν μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010, 14:38
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Ευβοϊκές επιχειρήσεις, μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών "SIAL 2010", που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από 17-21 Οκτωβρίου.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Εύβοιας, με την οργάνωση και παρουσίαση του περίπτερου είχε επιτυχία, καθώς αρκετοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν τα προϊόντα των ευβοϊκών επιχειρήσεων.

Σημαντικές ήταν οι επιχειρηματικές επαφές και οι συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στην διάρκεια της έκθεσης μεταξύ των εκθετών και των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών, αφού παρουσιάστηκε ενδιαφέρον και επισκεψιμότητα από μεγάλα δίκτυα διανομών και επαγγελματίες από πολλές χώρες.

Οι ευβοϊκές επιχειρήσεις-μέλη μας που συμμετείχαν και πρόβαλλαν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο του επιμελητηρίου ήταν οι:

  • Λύκος Απόστολος, με κρασί.
  • Τζιβάνης Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική Αγροτική Οινοποιητική Κατασκευαστική Τουριστική Κτηματική Εταιρεία με κρασί.
  • Δημήτριος Φιλάρετος και ΣΙΑ ΟΕ με αλίπαστα.
  • ΕΛΜΥ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ με ελαιόλαδο.
  • Ευβοϊκή Ζύμη ΑΒΒΕ, με προϊόντα ζύμης.
  • Αφοί Παναγιώτου ΟΕ - SEPTEM, Μικροζυθοποιία ΟΕ με μπύρα.

Στο χρυσό περίπτερο προϊόντων η μπύρα SEPTEM
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μπύρα της ΟΕ Αφοι Παναγιώτου SEPTEM ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Ο.Ε. πήρε βραβείο από την SIAL για την τυποποίηση και την ετικέτα της και μπήκε στο χρυσό περίπτερο προϊόντων.

Στόχος του Επιμελητηρίου Εύβοιας είναι "μέσα από τέτοιες ενέργειες, να συμβάλλει στην ανάπτυξη των εξαγωγών, δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις του νομού μας να ανοίξουν νέους δίαυλους επικοινωνίας με σημαντικές αγορές, νέους αγοραστές, κλαδικούς φορείς και επαγγελματίες. Προσδοκά επίσης να συμβάλει στην ισχυροποίηση της ταυτότητας των Ευβοϊκών επιχειρήσεων, στην υλοποίηση των σύγχρονων επιχειρηματικών τους στόχων και στην ανάδειξη της ποιότητας των προϊόντων τους".

Από πλευράς Επιμελητηρίου συμμετείχαν ο κ. Γεροντίτης Ιωάννης εκπρόσωπος από την Διοίκηση και από την Υπηρεσία ο κ. Κώστας Μακρής, προκειμένου να συντονίζουν και να στηρίζουν την όλη συμμετοχή.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.