...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

«Ευρίπεια 2010» στο Δήμο Χαλκιδέων

Τρίτη, 3 Αυγούστου 2010, 11:06
- - -

Με την παιδική θεατρική παράσταση του συγκροτήματος Mazoo and the Zoo ανοίγει η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χαλκιδέων, την Κυριακή 8 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο κάστρο Κανήθου. (τιμή εισιτηρίου 18 ευρώ)

Στη συνέχεια, τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, στις 21:00 το βράδυ, στο Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου) θα παρουσιαστεί η μουσικοθεατρική παράσταση "Χθες- Σήμερα- Πάντα" από την ερμηνεύτρια Λόρνα. (είσοδος ελεύθερη).

Θα ακολουθήσει την Κυριακή 22 Αυγούστου, στις 21:00 το βράδυ, στο Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου) Tango Festival με το Λατινοαμερικάνικο «Χορευτικό» Συγκρότημα του Leonardo Gomez και στο τραγούδι η Ζανετ Καπουγια. (Είσοδος Ελεύθερη)

Την Τετάρτη 25 Αυγούστου, στις 21:00, στο Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου) ο κλαρινίστας Μάνος Αχαλινωτόπουλος και η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι στην παραδοσιακή μουσική. (Είσοδος Ελεύθερη)

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου στις 21:00, στο Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου) θα δοθεί η θεατρική παράσταση (Επιθεώρηση) "Με φασόλια και φακές πάμε για δημοτικές", από το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου. (Είσοδος Ελεύθερη)

Την Κυριακή 29 Αυγούστου, στις 21:00, στο Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου) η βραδιά είναι αφιερωμένη στα παιδιά με την παράσταση από την επαγγελματική παιδική σκηνή του δημοτικού πνευματικού Κέντρου Λουτρακιου - Περαχώρας, "Τομ Σόγιερ". (Είσοδος Ελεύθερη)

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, στις 21:00 το βράδυ στο Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου) η διασκέδαση θα συνεχιστεί με το Θανάση Πολυκανδριώτη, τη Λένα Αλκαίου και τη Λαϊκή τους ορχήστρα με 20 μπουζούκια σε μία μουσική παράσταση αναφορά στο λαϊκό τραγούδι.
(Είσοδος Ελεύθερη).

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Αυγούστου 2010