...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Κοινοβουλευτική δράση της Ουρανίας Παπανδρέου

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010, 15:00
- - -

Μια σειρά ερωτήσεων κατέθεσε η βουλευτής Ευβοίας του ΛΑΟΣ, κα Ουρανία Παπανδρέου - Παπαδάκη.

Σε ερώτησή της, στην υπουργό Υγείας, αναφέρεται στις ελλείψεις αγροτικών ιατρών στο δήμο Ωρεών. Η βουλευτής υπογραμμίζει ότι η ύπαρξη αγροτικών γιατρών σε μια περιοχή με 3.000 κατοίκους είναι απαραίτητη και ειδικά τώρα που ξεκινά η θερινή περίοδος.

Επίσης στην υπουργό Υγείας, κατέθεσε ερώτηση για τις ελλείψεις στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στο Βαθύ Αυλίδας. Η κα Παπανδρέου υπογραμμίζει το γεγονός ότι περιθάλπονται 86 ανήμπορα άτομα στους οποίους αντιστοιχούν 2 με 3 νοσηλευτές σε κάθε βάρδια, δηλαδή 28 ασθενείς για κάθε νοσηλευτή.

Η βουλευτής σε ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Πολιτισμού, ζητά την ένταξη του κτιρίου των Αγίων Αναργύρων, του παλιού υδροθεραπευτηρίου των Λουτρών Αιδηψού ιδιοκτησίας των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων, στο ΕΣΠΑ.

Τέλος, σε ερώτησή της στον υπουργό Εργασίας, αναφέρεται στο γεγονός ότι βάσει νόμου μπορούν να βάζουν πρόστιμα οι υπάλληλοι του ΕΦΕΤ και το 50% των προστίμων να πηγαίνουν για την κάλυψη των αμοιβών των μελών όλων των μεικτών κλιμακίων του ΕΦΕΤ. Η βουλευτής σχολιάζει ότι το γεγονός ότι οι ελεγκτές μπορούν να επιβάλουν πρόστιμα με όχι αντικειμενικά και σωστά κριτήρια.

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Ιουλίου 2010