...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των 23 πρέσβεων και εμπορικών ακολούθων για επενδύσεις στην Περιφέρεια Στερεάς

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010, 14:03
- - -

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 3 Ιουλίου, η τριήμερη επιχειρηματική επίσκεψη 23 Πρέσβεων Εμπορικών και Οικονομικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με σκοπό την ενημέρωση για τις επενδυτικές εταιρίες και τις αναπτυξιακές προοπτικές.

Η πρώτη επιχειρηματική επίσκεψη Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων και Πρέσβεων Ξένων Πρεσβειών στην Στερεά Ελλάδα ήταν μια συνδιοργάνωση της Γενικής Γραμματείας της Περιφέρειας και της Invest in Greece Agency στα πλαίσια του Προγράμματος 'Synergassia'.

Την Πέμπτη 1 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα στο ξενοδοχείο "Γαλήνη" στα Καμένα Βούρλα με στόχο την προβολή των επενδυτικών ευκαιριών στη Στερεά Ελλάδα.

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία κατ'ιδίαν συναντήσεις επιχειρηματιών της Περιφέρειας με τους Πρέσβεις, τους Εμπορικούς και Οικονομικούς Ακολούθους με στόχο τη διερεύνηση δυνατοτήτων συνεργασίας με εταιρίες από τις χώρες που συμμετείχαν ενώ τους δόθηκαν επεξεργασμένες επιχειρηματικές προτάσεις.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συμπληρώθηκε με επισκέψεις των ξένων διπλωματών σε πρότυπες επιχειρήσεις της Περιφέρειας (Αλουμίνιο της Ελλάδος, SABO) καθώς και σε τόπους αρχαιολογικού (Δελφοί) και επενδυτικού ενδιαφέροντος.

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Ιουλίου 2010