...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Ολοκληρώθηκε η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ παίδων στην Κύμη

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010, 13:34
- - -

Πρωταθλήτρια ομάδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ παίδων για το 2009-2010, αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός ΑΟ, ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση κατέκτησαν οι ομάδες του ΜΑΣ Μαντουλίδης Θεσσαλονίκης και ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου αντίστοιχα.


Η πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού.

Από τις 29 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο Κύμης «Νίκος Μαρίνος», διεξήχθησαν 15 αγωνιστικές αναμετρήσεις από τις οποίες ο Παναθηναϊκός βγήκε αήττητος.

Ο Δήμος Κύμης και ο δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η ΕΣΚΑΣΕ που ήταν συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, απένειμαν τα κύπελλα και τα μετάλλια στις ομάδες που κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις και στη συνέχεια στις ομάδες που κατέκτησαν την 4η, 5η και 6η θέση, που ήταν η ΕΚ Καβάλας, ΑΓΣ Ιωαννίνων και ΑΣ Κένταυρος Λιβαδειάς αντίστοιχα.

Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Θάνος Χανιάς του Παναθηναϊκού ενώ τον τίτλο του πρώτου σκόρερ κατέκτησε ο Νίκος Πιεβαλίτσα της Καβάλας.


Η καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης με το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων ΕΟΚ κ. Παπαχαραλάμπους.

Την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αποτέλεσαν οι Πάρης Μαραγκός και Θωμάς Βασιλείου του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Πιεβαλίτσα της Καβάλας, ο Γιάννης Αναγνωστάκης των Ιωαννίνων και ο Δημήτρης Σιόλογκας του Μαντουλίδη.

Από την Κυριακή 4 Ιουλίου το κλειστό της Κύμης φιλοξενεί την Εθνική ομάδα μπάσκετ Παίδων, προκειμένου να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ στις 11 Ιουλίου στα πλαίσια του Διεθνούς Τουρνουά Μπάσκετ θα φθάσουν στην Κύμη οι εθνικές ομάδες παίδων Σερβίας και Βουλγαρίας. Το πρόγραμμα των αγώνων αυτών έχει ως εξής: Δευτέρα 12 Ιουλίου και ώρα 8 μ.μ. Ελλάδα - Βουλγαρία, Τρίτη 13 Ιουλίου και ώρα 8 μ.μ. Σερβία - Βουλγαρία, Τετάρτη 14 Ιουλίου και ώρα 8 μ.μ. Ελλάδα - Σερβία.


Αναμνηστική των αθλητών και διοργανωτών.

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Ιουλίου 2010