...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Παρέμβαση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ευβοίας για τη Σέλμαν

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010, 17:21
- - -

Η Τοπική Διοίκηση του Π.Τ. Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με επιστολή της στον υπουργό Εργασίας, τον ενημερώνει για τις απολύσεις στη Σέλμαν, σημειώνοντας ότι η διοίκηση της εταιρίας προχωρά σε απολύσεις χωρίς να υπάρχει ανάγκη λήψης τέτοιων σκληρών μέτρων με σημαντικές επιπτώσεις στην κοινωνία. Παρατίθεται η επιστολή:

"Γίναμε γνώστες μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει ο τόπος, του σοβαρότατου προβλήματος των απολύσεων στην βιομηχανία ΣΕΛΜΑΝ. Ενός προβλήματος που όπως αντιλαμβάνεστε άπτεται και σημαντικών κοινωνικών επιπτώσεων.

Από τα οικονομικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η εταιρία δεν προκύπτει ανάγκη λήψης τέτοιων μέτρων. Δεν μπορούμε συνεπώς να κατανοήσουμε την σκοπιμότητά τους.

Κρίναμε ωστόσο απαραίτητο να σας ενημερώσουμε όχι μόνο διότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δραστηριοποιείται εντός των ορίων του Περιφερειακού μας Τμήματος, αλλά και ως καθ' ύλην αρμόδιας που διαπιστώσαμε την αναντιστοιχία σκληρών αποφάσεων και οικονομικών μεγεθών. Είμαστε στη διάθεσή σας για παραπάνω διευκρινίσεις".

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Ιουνίου 2010