...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Επιχείρηση για τον εντοπισμό δραστών που πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών στην Ιστιαία

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010, 09:41
- - -

Στις 3.30 το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς του τμήματος Ιστιαίας στην περιοχή του Βουτά σε διερχόμενα οχήματα, βρέθηκαν στην κατοχή επιβαινόντων σε όχημα που έλεγξαν ναρκωτικές ουσίες.

Το ίδιο χρονικό διάστημα έγινε σήμα στάσης σε άλλο όχημα, με δυο επιβαίνοντες, που διήρχετο από το ίδιο σημείο για να υποστεί έλεγχο, αλλά ο οδηγός δεν σταμάτησε και πραγματοποιώντας επικίνδυνο ελιγμό διέφυγε αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Επιπλέον ο οδηγός πυροβόλησε ενάντιον των αστυνομικών 3 ή 4 φορές και οι δράστες με το όχημά τους διέφυγαν προς την ορεινή περιοχή του Τελέθριου όρους.

Αμέσως σχεδιάστηκε οργανωμένη επιχείρηση, με ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων από τις Διευθύνσεις Φθιώτιδας και Βοιωτίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών υπό το συντονισμό του Αστυνομικού Διευθυντή Ευβοίας.

Οι έρευνες οδηγήσαν στον εντοπισμό του οχήματος, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε αδιέξοδο δασικό δρόμο του όρους Τελέθριο, ενώ οι αναζητήσεις των δραστών δεν είχαν θετικό μέχρι τώρα αποτέλεσμα και συνεχίζονται αμείωτες.

Εις βάρος τεσσάρων ατόμων, τριών γυναικών και ενός άνδρα, σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και συμμετοχής σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παραπέμπονται ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδας. Σε βάρος των δυο ατόμων που αναζητούνται σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Ιουνίου 2010