...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Ο Γιώργος Μαρίνος κοντά στους εργαζόμενους της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης

Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010, 16:01
- - -

Στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της «Ηλεκτρομηχανικής Κύμης», παραβρέθηκε ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

Για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους της «Ηλεκτρομηχανικής Κύμης» ο Γιώργος Μαρίνος σημείωσε μεταξύ άλλων, «δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την πορεία των ΕΑΣ και του εργοστασίου της Κύμης. Τα ΕΑΣ είναι αναγκαία για την άμυνα της χώρας και δεν μπορεί ο αμυντικός εξοπλισμός να δίνεται σε μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους. Απαιτείται η αμυντική βιομηχανία να είναι αποκλειστικά δημόσια και έξω από τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ».

Συνεχίζοντας τόνισε πως «το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό των εργαζομένων για να μην κλείσει το εργοστάσιο, να έρχονται παραγγελίες, να οργανωθεί κίνημα αλληλεγγύης όλων των εργαζομένων της περιοχής και να πάρει δημοσιότητα το θέμα. Η εργατική τάξη έχει πείρα και γνώση και θα βρει το δρόμο να απαλλαγεί από την ανασφάλεια και την εκμετάλλευση και να πάρει αυτή το τιμόνι της εξουσίας στα χέρια της».

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Ιουνίου 2010