...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Μια Ευβοιώτισσα κέρδισε το βραβείο κοινού στο διεθνή διαγωνισμό AthensBenchMark/Future Bench

Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010, 11:51
- - -

Στο διεθνή διαγωνισμό AthensBenchMark που αφορούσε το σχεδιασμό για τα παγκάκια της Αθήνας καθώς και το παγκάκι του μέλλοντος, συμμετείχε η Κατερίνα Δημητρίου από τα Λουτρά Αιδηψού.

Ο διαγωνισμός ήταν μια πρωτοβουλία του οργανισμού «Ο Κόσμος της Αθήνας» σε συνεργασία με το δήμο Αθηναίων. Ξεκίνησε από την ανάγκη να γίνει η πόλη της Αθήνας πιο όμορφη και φιλική και φιλοδοξεί να γίνει κάτι ακόμα μεγαλύτερο από αυτό. Στόχος ήταν το Athens Bench Mark να λειτουργήσει ως μια διεθνής πλατφόρμα επικοινωνίας και ανταλλαγής ιδεών, να αποτελέσει χώρο για διάλογο μεταξύ των καλλιτεχνών του κόσμου, να δημιουργήσει ένα εικαστικό γεγονός μεγάλης διάρκειας, μια μόνιμη έκθεση design για όλους όσοι περπατούν τους δρόμους της πόλης, να αποτελέσει η κίνηση αυτή ένα κίνητρο για την συμμετοχή πολιτών όλου του κόσμου σε ένα έργο που θα βελτιώσει την καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων.

Στο διαγωνισμό για το παγκάκι του μέλλοντος του AthensBenchMark / Future Bench, το "Βραβείο κοινού" κέρδισε η Κατερίνα Δημητρίου με το project "Athens' Flo", το οποίο ψήφισαν στο διαδίκτυο 28.000 επισκέπτες.

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Ιουνίου 2010