...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Καθυστέρηση στην έναρξη λειτουργίας του καταστήματος ΕΤΑ στα Λουτρά Αιδηψού

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010, 14:21
- - -

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Ευβοίας, Συμεών Κεδίκογλου, κατέθεσε στις 25 Μαϊου προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού ερώτηση με θέμα την καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας του καταστήματος ΕΤΑ στη Λουτρόπολη της Αιδηψού.

Δεδομένου ότι οι προσλήψεις, και του εποχικού προσωπικού, που απασχολεί κατά κύριο λόγο το κατάστημα, πραγματοποιούνται πλέον μέσω ΑΣΕΠ, υπάρχει έντονη η ανησυχία στην περιοχή ότι το λουτρικό κατάστημα δεν θα ανοίξει άμεσα.

Ο βουλευτής σημειώνει ότι η μη λειτουργία του καταστήματος σημαίνει απώλεια εσόδων τόσο για την εταιρία ΕΤΑ όσο και για το δήμο Αιδηψού, αλλά και τελικά για όλους τους πολίτες της Βόρειας Εύβοιας. Παράλληλα, από το λουτρικό κατάστημα ΕΤΑ επηρεάζεται και η λειτουργία άλλων 18 λουτρικών καταστημάτων στην περιοχή.

Αναγνωρίζοντας ότι κάθε καθυστέρηση είναι επιζήμια, ο κ. Κεδίκογλου απηύθυνε ερώτηση προς τον κ. Γερουλάνο, με την οποία ζητάει ενημέρωση για τις ενέργειες στις οποίες σκοπεύει να προβεί το Υπουργείο και για το χρονοδιάγραμμα έναρξης λειτουργίας του καταστήματος ΕΤΑ στην Αιδηψό.

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Μαϊου 2010