...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

"Πόσο ποια ειδική μεταχείριση ζητά η Λάρκο;"

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010, 14:13
- - -

του Γιάννη Ζαμπετάκη

Στη Λάρκο στη Λάρυμνα, η ΕΥΕΠ έχει πάει μόνο μια φορά, τον Απρίλη του 2004... Από τότε σιωπή... αν και τότε τα είχε βρει εκεί στη Λάρυμνα ...ψιλομπουρδέλο! Κάτι βαρέα μέταλλα (λέει η πράξη βεβαίωσης παράβασης του Μάη του 2004) πέφτουν ανέλεγκτα στο Βόρειο Ευβοϊκό. Το πρόστιμο τότε ήταν €200.000 και πληρώθηκε...το 2008!

Εδώ και 7 μήνες, στο ΥΠΕΚΑ έχουμε Ειδική Γραμματέα επί των περιβαλλοντικών επιθεωρήσεων την κ. Καραβασίλη, την πρώην επικεφαλής της ΕΥΕΠ αλλά η κ. Καραβασίλη εδώ και 7 μήνες ούτε στη Λάρυμνα θέλει να πάει αλλά ούτε στη Μεσσαπία! Επίσημα να πάει εννοώ... όχι ανεπίσημα, Μαργαρίτα μου!

Γιατί τόση (ένοχη;) σιωπή κ. Παναγιώτη Μέρκο και κ. Μαργαρίτα Καραβασίλη;

Και μέσα σε όλη αυτή την ευβοϊκή omerta... μαθαίνουμε ότι η Λάρκο θέλει να έχει ειδική μεταχείριση... Αφού τόσα χρόνια η Λάρκο έχει ειδική μεταχείριση από την ΕΥΕΠ... Από το 2004 έχουμε επίσημα έγγραφα ότι βαρέα μέταλλα πέφτουν ανέλεγκτα στη θάλασσα με την ανοχή της κ. Καραβασίλη και του κ. Δερμιτζάκη και του κ. Μέρκου. Πόσο πιο ειδική μεταχείριση χρειάζεται η Λάρκο για να σκοτώνει ανέλεγκτα στην Λάρυμνα; Ή έτσι απλά ξεχάσαμε πόσους νεκρούς είχαμε εκεί το 2009;;;

Σχετικό θέμα:

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Μαϊου 2010