...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010, 17:52
- - -

Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα η καταστατική Γενική Συνέλευση των ιδρυτικών μελών της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Μετά από μια παραγωγική και εποικοδομητική συζήτηση ομόφωνα εγκρίθηκε το καταστατικό. Το κύριο χαρακτηριστικό ήταν η ομόθυμη βούληση όλων των μελών για την ενδυνάμωση του καταναλωτικού κινήματος και την εμφύτευση σε όλους τους πολίτες -καταναλωτές της καταναλωτικής συνείδησης, ως προϋπόθεση για να αντιμετωπισθούν όποιες προσπάθειες στρέβλωσης της αγοράς με δυσμενή φαινόμενα εις βάρος του απροστάτευτου Καταναλωτή.

Η προσπάθεια θα γίνει τόσο στην Εύβοια όσο και στη νέα διοικητική οργάνωση του κράτους, στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, χωρίς να αποκλεισθούν με οποιονδήποτε τρόπο και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Το καταστατικό υπέγραψαν 170 ιδρυτικά μέλη (εκατό χρειάζονταν για το όριο κατάθεσης του καταστατικού) και εκλέχθηκε ομόφωνα προσωρινή διοίκηση η οποία σε δύο μήνες από την έγκριση του καταστατικού θα διεξάγει εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης. Τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής είναι:

  1. Δημαρέλου Χρύστα
  2. Δράκος Ιωάννης
  3. Κρητικός Γιώργος
  4. Κωνσταντινάκης Ελευθέριος
  5. Μαντζάνα Φωτεινή
  6. Μιχελής Νικόλαος
  7. Ρέμπελος Θέμις
  8. Φραντζής Γεώργιος
  9. Χαινά Σοφία

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Απριλίου 2010