"Θα μπορούσε να ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο η ανακοίνωση Θωμά"

Παρασκευή, 2 Απριλίου 2010, 16:20

"Πολιτική αλητεία η νέα παρέμβαση του κ. Θωμά για την έδρα του δήμου Βόρειας Καρυστίας" ή "ένα πρωταπριλιάτικο αστείο" χαρακτηρίζεται από το δήμαρχο Αυλώνος κ. Δημήτρη Κατσούλη η επιστολή του δημάρχου Κύμης προς τον υπουργό Εσωτερικών για τους δήμους της Βόρειας Καρυστίας. Ο κ. Κατσούλης σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει τα παρακάτω:

"Το θράσος και η αμετροέπεια του Δημάρχου Κύμης έχει τόσο πολύ ξεπεράσει τα όρια ώστε θα μπορούσε το δημοσίευμα του «Σερβιτόρου» να ήταν ένα πρωτοπριλιάτικο αστείο.

Ο κ. Θωμάς μπορεί να επικαλείται όσα επιχειρήματα θέλει για την αγωνία του να μην γίνει ο Δήμος της Βόρειας Καρυστίας αλλά δεν μπορεί να διαστρεβλώνει την αλήθεια για να επιδείξει συμμάχους, την ίδια στιγμή μάλιστα που δύο εκ των τριών Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου που φαίνεται τώρα, για τα μάτια του κόσμου, να προτείνει έχουν ταχθεί υπέρ του μεγάλου Δήμου στην Βόρεια Καρυστία (Δήμος Αυλώνος και Δήμος Κονιστρών). Πως λοιπόν προτείνει αυτό που η τοπική αυτοδιοίκηση έχει απορρίψει;

Ουδέποτε υποστήριξα τη δημιουργία Δήμου με τους Δήμους Κύμης, Αυλώνος και Κονιστρών όπως επιμένει να επικαλείται όταν τον βολεύει παραποιώντας τα όσα είπα μία φορά στη συνεδρίαση της ΤΕΔΚΕ. Έχουν κατατεθεί οι θέσεις του Δήμου Αυλώνος και οφείλει ως πολίτης του Δήμου που προτείνει να τις σεβαστεί. Εάν είχα υποστηρίξει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι είχα θέση και για την έδρα δηλαδή για τον ορισμό ως έδρας του Αυλωναρίου, θέση που θα εξυπηρετούσε όλους τους κατοίκους ενός τέτοιου δήμου δεδομένου ότι στα Χάνια Αυλωναρίου έχουμε πολλά ακίνητα για την χωροθέτηση διοικητικών υποδομών.

Οφείλω να επικοινωνήσω με τον κ. Υπουργό για να τον ενημερώσω για τη νέα πολιτική αλητεία του κ. Θωμά.

Έχει ίσως αντιληφθεί ότι το πρόβλημά του έπρεπε είναι η έδρα και όχι ο Δήμος Βόρειας Καρυστίας. Ως Δήμαρχος Κύμης έχει δικαίωμα να προτείνει την πόλη του ως έδρα. Οι τοπικές κοινωνίες της περιοχής έχουν και θέση και φωνή. Εμφύλιος για την έδρα δεν θα γίνει όσο και αν προσπαθεί ο κ. Θωμάς. Επειδή εκτός των άλλων είναι και δεινός ψεύτης θα ήθελα να του ευχηθώ σήμερα χρόνια πολλά".

Σχετικό θέμα:

Επόμενο άρθρο Προηγούμενο άρθρο