Επικράτηση του ΙΟΧ στο περιφερειακό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010, 16:50

Αλλη μια χρονιά ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας επικράτησε στο περιφερειακό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας που διεξήχθη στο Βόλο και στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΟΕΑΝΑ Βόλου.

Παρ' όλες τις δύσκολες συνθήκες, τα 20+ μίλια αέρα στο μεγαλύτερο μέρος του διημέρου, η ομάδα του ΙΟΧ θριάμβευσε κατακτώντας την πρώτη και δεύτερη θέση στην κατηγορία Laser 4.7 αγοριών με τους Ριτσώνη Κωστή και Ντουμάνη Παναγιώτη, δεύτερη και τρίτη θέση στην κατηγορία Laser 4.7 κοριτσιών με τις Ευμορφοπούλου Δώρα και Ντεγιάννη Αρτεμις, και στην κατηγορία OPTIMIST την πρώτη θέση στα αγόρια με τον Σταυριανόπουλο Δημήτρη και την τρίτη θέση στα κορίτσια με την Ριτσώνη Κατερίνα.

Από αυτές τις επιτυχίες του ΙΟΧ προκρίθηκαν 5 αθλητές του για το επόμενο στάδιο που είναι ο αγώνας πρόκρισης για τη στελέχωση της εθνικής ομάδος ιστιοπλοΐας της χώρας μας.

Η ομάδα αποτελούταν από τους Ευμορφοπούλου Δώρα, Κύριλο Παναγιώτη, Ντεγιάννη Αρτεμις, Ντουμάνη Παναγιώτη, Ριτσώνη Κωστή, Σταμέλο Χρήστο, και Σταυριανοπούλου Κωνσταντίνα στα Laser 4.7. Στα optimist συμμετείχαν οι: Αυλωνίτου Όλγα, Γούτος Κωνσταντίνος, Καραγιάννης Γιώργος, Μόσχου Δημήτρης, Ριτσώνη Κατερίνα και Σταυριανόπουλος Δημήτρης.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού κλείστηκε στη Χαλκίδα, στις 20 και 21 Μαρτίου, όπου ο Ι.Ο. Χαλκίδας διοργανώνει το 2ο κύπελλο Ευρίπου Νέων.

Επόμενο άρθρο Προηγούμενο άρθρο