Σχολικά πρωταθλήματα σκάκι στην Εύβοια

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010, 17:03

Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία προκηρύσσει το 22ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα και το 8ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας για το 2010. Τη διεξαγωγή των Σχολικών Πρωταθλημάτων για το Νομό της Εύβοιας η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία τα ανέθεσε στην Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας "Παλαμήδης ο Ευβοεύς".

Στο νομό Ευβοίας το Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαρτίου και το Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα την Κυριακή 7 Μαρτίου. Οι αγώνες θα γίνουν στη Χαλκίδα, στο κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» που παραχωρήθηκε από τη Διοίκηση του Οργανισμού Αθλησης Χαλκίδας. Οι αγώνες αρχίζουν στις 10 π.μ..

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Εύβοιας, ο Δήμος Χαλκιδέων, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του νομού Ευβοίας θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδας για μια πετυχημένη διοργάνωση με πρωταγωνιστές τους μαθητές των σχολείων της Εύβοιας.

Δικαίωμα να αγωνιστούν έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, δημοσίων και ιδιωτικών του Νομού Ευβοίας.

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι ομάδες, από τη νήσο Σκύρο, συμμετέχουν απευθείας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθει 20 και 21 Μαρτίου σε πόλη που θα ορίσει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται κατά προτίμηση ηλεκτρονικά στους κ.κ. Γεώργιο Τσουνή, τηλ. 6932274274, email: [email protected] ή [email protected] και Κοσμά Κουρουμπά τηλ.: 6976072797, email: [email protected], αλλά και με fax στο 22210 85737 μέχρι τις 4 Μαρτίου.

Επόμενο άρθρο Προηγούμενο άρθρο