Στο υπουργείο Εργασίας ο Συμεών Κεδίκογλου για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στα "Ελληνικά Σωληνουργεία"

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010, 17:29

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Εύβοιας Συμεών Κεδίκογλου παρευρέθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωπος του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, εκπρόσωπος από τα Ελληνικά Σωληνουργεία Α.Ε., πρώην Τσαούσογλου, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Εύβοιας, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου καθώς και το σωματείο εργαζομένων της εταιρίας.

Τα θέματα της συνάντησης ήταν η μη καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων και η στήριξη της βιωσιμότητας της επιχείρησης. Τελικά ορίστηκε νέα συνάντηση με το γενικό γραμματέα του Υπουργείου στις 2 Μαρτίου, σχετικά με το ζήτημα της ενίσχυσης της εταιρίας, με την προϋπόθεση καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων μέχρι εκείνη την ημερομηνία.

Ο κ. Κεδίκογλου παρευρέθηκε ακόμα σε συνάντηση, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με την Υπουργό και το προεδρείο ΠΕΠΜΑ για τα ζητήματα του κλάδου της μέσης αλιείας. Στη συνάντηση εξετάστηκαν τα προβλήματα του κλάδου, το μητρώο αλιέων, η παρέκκλιση του 70% και του «ενός μιλίου», η λύση στο πρόβλημα του ελλιμενισμού των σκαφών προκειμένου για τη διάθεση του προϊόντος καθώς και το θέμα ελέγχου και στίγματος του σκάφους από τους δορυφόρους.

Επόμενο άρθρο Προηγούμενο άρθρο