Επιβράβευση της εθελοντικής δράσης του Συλλόγου Δασοπροστασίας και Διάσωσης του Δήμου Μεσσαπίων

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010, 17:02

Την προσφορά και το έργο του Συλλόγου Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης του Δήμου Μεσσαπίων εξήρε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου.

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, προς τιμή των εθελοντών πυροσβεστών, αλλά και προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του συλλόγου ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη να σταθούν όλοι αρωγοί στο δύσκολο κοινωνικό έργο που επιτελούν οι εθελοντές και παράλληλα να μιμηθούν το παράδειγμά τους, διαδίδοντας το πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς που διακατέχει τα μέλη του συλλόγου.

Ο κ. Κεδίκογλου επί τη ευκαιρία, εξέφρασε για μία ακόμα φορά την αγωνία του για το δυσοίωνο μέλλον που προδιαγράφουν οι αλλαγές οι οποίες δρομολογούνται στο Σώμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Νομό, καθώς καταργούνται τα περισσότερα κλιμάκια. Οι εξελίξεις αυτές, όπως τόνισε, θα έχουν καταστροφικές συνέπειες αν αναλογιστεί κανείς τη γεωμορφολογία της Εύβοιας. Το έργο των Πυροσβεστών θα γίνει ακόμα δυσκολότερο και απαιτείται αγώνας για την προστασία των δασών το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο βουλευτής δεν παρέλειψε, τέλος, να ευχαριστήσει από καρδιάς τους εθελοντές πυροσβέστες για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Επόμενο άρθρο Προηγούμενο άρθρο