...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Δολοφονημένη βρέθηκε 55χρονη στα Πλακάκια Ερέτριας

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009, 17:34
- - -

Ελληνίδα 55 χρονών βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Πλακάκια Ερέτριας τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου. Η γυναίκα έμενε μόνη στο σπίτι. Οι γείτονές της ανησύχησαν γιατί είχαν να τη δουν από την παραμονή των Χριστουγέννων και ειδοποίησαν στις 11 το βράδυ της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου το αστυνομικό τμήμα Ερέτριας, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της.

Οι αστυνομικοί, μπήκαν μέσα στο σπίτι της, και βρήκαν την 55 χρονη, δολοφονημένη, κάτω από το κρεβάτι της, ημίγυμνη, με καρφωμένο μαχαίρι στη δεξιά πλευρά του λαιμού της. Στο σώμα της, έφερε πολλαπλά τραύματα, που πιθανόν προκλήθηκαν με το ίδιο μέσο. Υπήρχαν εμφανή ίχνη πάλης που προηγήθηκε πριν την δολοφονία της 55χρονης και του δράστη ή των δραστών, ενώ το πτώμα της, ήταν σε κατάσταση αρχικής σήψης.

Η ανθρωποκτονία πιθανολογείται ότι έγινε βραδινές ώρες, από τις 24 Δεκεμβρίου και μετά, ενώ στο σπίτι της δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης.

Η διενέργεια προανάκρισης καθώς και η ανακάλυψη και σύλληψη του αγνώστων στοιχείων ταυτότητας μέχρι στιγμής δράστη ή δραστών, ανατέθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδος.

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Δεκεμβρίου 2009