...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Ευχές για καλή επιτυχία προς τους μαθητές από το Γ.Γ. της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας

Τρίτη, 20 Μαΐου 2008, 09:40
- - -

Ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανάσιος Σκορδάς, με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δήλωσε ευχόμενος στους υποψήφιους:

«Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα σημαντικό βήμα στην πορεία των μαθητών που φιλοδοξούν να αναπτύξουν την προσωπικότητα και τις ικανότητές τους μέσα από τα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους να έχουν καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους, και ανταμοιβή των επίπονων προσπαθειών τους. Επίσης, εύχομαι στους γονείς και κηδεμόνες να είναι γεροί και δυνατοί για να εξακολουθούν να συμπαραστέκονται στις καλές προσπάθειες των παιδιών τους.

Οφείλουμε, όμως, να έχουμε στη σκέψη μας ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία για τους νέους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Κάθε άνθρωπος έχει μια προσωπικότητα μοναδική, με ξεχωριστές δυνατότητες. Είναι στο χέρι του να αξιοποιήσει τις ικανότητες και τα ταλέντα του, ώστε να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τα μεγάλα και σπουδαία που οραματίζεται. Με θετική σκέψη και προσήλωση στους στόχους τους, είμαι βέβαιος ότι όλοι μπορούν να πετύχουν στη ζωή τους και τους το εύχομαι.

Καλή Επιτυχία σε όλους.»

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Μαϊου 2008