...η  Εύβοια  στο  διαδίκτυο  από  το 1999

Ράδιο Ενα: "Απάτη η ...δημοσκόπηση"

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2007, 04:51
- - -

Από το διευθυντή του Ράδιο ένα 98,1 και της εφημερίδας "Ευβοϊκή Εβδομάδα", κ. Μάνο Παπαμακάριο, λάβαμε την παρακάτω επιστολή, με τίτλο "Απάτη η... δημοσκόπηση":

"Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης της Γ.Γ. Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης έχουμε να σας κάνουμε γνωστά τα πιο κάτω:

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση και ο υπουργός Επικρατείας, μετά το νόμο για τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της περιφέρειας και τις περιφερειακές εφημερίδες, ξαναχτύπησε δίνοντςα στη δημοσιότητα "δημοσκόπηση - μαϊμού" για να πλήξει τα περιφερειακά μέσα, να υποβαθμίσει το ρόλο τους, και να μοιράσει τη διαφημιστική πίτα του δημοσίου στο ...καρτέλ της ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η δημοσκόπηση είναι κυριολεκτικά στον ...αέρα αφού μετράει (sic!) κλειστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και ...ανέκδοτες ή κλειστές εφημερίδες κατά το διάστημα που έγινε η έρευνα!

Αυτή η διαπίστωση έγινε και στο τελευταίο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ρ/Σ, αφού και τα μηνύματα απ' όλη την Ελλάδα ήταν προς αυτή την κατεύθυνση...

Το ίδιο ισχύει και για το νομό της Εύβοιας!

Κλειστοί σταθμοί εμφανίζουν ακροαματικότητες, και κλειστές εφημερίδες εμφανίζουν αναγνωρισιμότητες!

1ον Επειδή τη Δευτέρα θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα για την απόσυρση της δημοσκόπησης, έλεγχος της εγκυρότητας όπως προβλέπεται από το νόμο και αγωγές κατά των δημοσκόπων... και 2ον επειδή η δημοσίευση της δημοσκόπησης μπορεί να μας προκαλέσει σημαντική οικονομική ζημιά, λόγω της διαμόρφωσης λανθασμένης και στρεβλής εικόνας στους διαφημιζόμενους πελάτες μας.

Σας ζητούμε να αποσύρετε άμεσα από την ιστοσελίδα "Servitoros.gr" τα αποτελέσματα αυτής, και να δημοσιεύεσετε αυτούσια την παρούσα επιστολή.

Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμεθα παντός νομίμοου δικαιώματός μας.

Σας ευχαριστούμε

Για το Ράδιο 98.1 και την Ευβοϊκή Εβδομάδα
Μάνος Παπαμακάριος, Δντής
Μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ρ/Σ (Π.Ε.Ι.ΡΑ.Σ) και μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Ε.Τ.)".

  Τοπικά Νέα     Δημοφιλέστερα  
Εμφάνιση όλων των άρθρων του Ιουλίου 2007