Το οποίο είναι καλύτερο: χρηματοδότηση αυτοκινήτων ή την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου με μετρητά εκ των προτέρων;

0 Comments

Το να πάρεις καινούργιο αμάξι είναι τεράστια ευθύνη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη, και η επιλογή πληρωμής είναι ένα από αυτά.

Έχετε δύο επιλογές: μπορείτε είτε να πληρώσετε με μετρητά για ένα ολοκαίνουργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, ή να πάρετε ένα σχέδιο χρηματοδότησης αυτοκινήτων για ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτές τις επιλογές πληρωμής, στη συνέχεια, διαβάστε μπροστά. Αναλύουμε τα πάντα για σας, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια είναι καλύτερη για σας: χρηματοδότηση αυτοκινήτων ή την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου με μετρητά μπροστά;

Πληρωμή με μετρητά

Αν θέλετε να πάρετε ένα αυτοκίνητο και έχετε αρκετά μετρητά στην τσέπη σας, τότε ίσως να είναι καλύτερα με το να πάρει ένα νέο αυτοκίνητο.

Πληρώνοντας με μετρητά μπροστά σας εξοικονομεί από τεράστια συμφέροντα και το κόστος χρηματοδότησης, το οποίο μπορεί να φάει μέχρι ένα τεράστιο κομμάτι της μηνιαίας αμοιβής σας. Έχετε ακόμη και τη δυνατότητα να ανταλλάξουν το παλιό σας αυτοκίνητο για ένα νέο, το οποίο θα κάνει την πληρωμή σε μετρητά σας ακόμα μικρότερο.

Ενώ πληρώνουν με μετρητά έχει πολλά πλεονεκτήματα, υπάρχουν επίσης κάποια μειονεκτήματα σε αυτό. Θέλουμε να σας διευκολύνουμε και έτσι απαριθμούμε τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα της πληρωμής σε μετρητά.

  • Πληρώνοντας για το νέο σας αυτοκίνητο κάθε μήνα βοηθά να χτίσει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας μακροπρόθεσμα. Με την πληρωμή σε μετρητά, θα χάσετε την ευκαιρία να χτίσει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας, καθώς κανένα χρέος δεν θα γραφτεί με το όνομά σας.
  • Θα δυσκολευτείτε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας στο μέλλον. Η αξία των αυτοκινήτων υποτιμάται εύκολα,και όσο περισσότερο τα οδηγείτε, τόσο πιο γρήγορα αποσβένονται. Δεν θα είναι σε θέση να πωλήσει το αυτοκίνητό σας με το ίδιο ποσό που αγόρασε, και η πλέον να περιμένετε, το κάτω μπορείτε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας.
  • Δεν θα βγάζεις λεφτά στην τράπεζα. Όταν παίρνετε μια χρηματοδότηση αυτοκινήτων, μπορείτε να αποθηκεύσετε κάποια χρήματα στην τράπεζα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πληρώσει άλλα χρέη και επενδύσεις. Με την πληρωμή σε μετρητά doorental.com, θα δώσει αυτόματα τα χρήματα στον πωλητή, αμέσως καθιστώντας τα μετρητά τους.

Χρηματοδότηση Αυτοκινήτων

Αντίθετα με τη λαϊκή πεποίθηση, η χρηματοδότηση αυτοκινήτων έχει πραγματικά πολλά οφέλη. Εάν έχετε επί του παρόντος ένα καλό πιστωτικό αποτέλεσμα και στέκεται, τότε υπάρχει μια τεράστια πιθανότητα ότι μπορείτε να προκριθείτε για ένα χαμηλό επιτόκιο.

Ωστόσο, αν έχετε έναν σκληρό χρόνο αποπληρωμή των χρεών σας και έχετε τώρα ένα κακό πιστωτικό αρχείο, τότε ίσως να θέλετε να αποφύγετε τη χρηματοδότηση του μελλοντικού αυτοκινήτου σας.

Υπάρχουν ορισμένες εταιρείες χρηματοδότησης αυτοκινήτων που φιλοξενούν πελάτες με κακή πιστοληπτική ικανότητα. Για να μπορείς πάντα να το κοιτάξεις αυτό.

  • Με την απόφαση να έχουν το αυτοκίνητό σας χρηματοδοτούνται, είστε αργά αλλά σίγουρα την οικοδόμηση της αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας και το αποτέλεσμά σας. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι πληρωμές σας θα είναι πάντα στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Διαφορετικά, θα μείνει με ένα τεράστιο χρέος και ένα κακό πιστωτικό αποτέλεσμα.
  • Μπορείτε να κατανείμει τα επιπλέον μετρητά για διάφορα πράγματα όπως το θέτει σε αποταμιεύσεις σας, να πληρώνουν από άλλα χρέη, που πηγαίνει για διακοπές με την οικογένειά σας, και ούτω καθεξής.