Πώς να μετατρέψει την καριέρα σας Freelancing σε μια επιχείρηση Coaching

0 Comments

Ένας φίλος εργάζεται ως ανεξάρτητος διευθυντής κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, και χειρίζεται τις σελίδες του Facebook από πολλά εστιατόρια. Κερδίζει καλά χρήματα και είναι αρκετά ευχαριστημένη με το φόρτο εργασίας της. Πριν από δύο χρόνια, έμεινε έγκυος και ανησυχούν ότι αυτή και ο σύζυγός της μπορεί να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα νέα έξοδα της έχοντας ένα μωρό. Ήξερε ότι έπρεπε να σκεφτεί μια λύση πριν το κόστος του σπιτιού τους αυξηθεί δραστικά. Ευτυχώς, δουλεύει ως μάνατζερ κοινωνικών μέσων εδώ και τρία χρόνια. Είναι καλή σε αυτό read more που κάνει και της είπα ότι η εγκυμοσύνη της είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να μετατρέψει την καριέρα της ως ανεξάρτητη επιχείρηση. Fast forward σήμερα, έχει τώρα μια επιχείρηση coaching όπου διδάσκει newbie ελεύθερους επαγγελματίες πώς να κάνει τη διαχείριση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Επιπλέον, είναι σε θέση να επεκτείνει τη λίστα των πελατών της για να συμπεριλάβει Beach resorts, η οποία βοήθησε στην αύξηση του εισοδήματός της. Πώς το έκανε; Εδώ είναι τα βήματα που έκανε.

  1. Καταγράψτε τη δουλειά σας. Μετά από να εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας των social media manager για πολλά χρόνια, έχει ήδη μια διαδικασία για να κάνει τα πράγματα, όπως οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ, έως και την τιμολόγηση και άλλα διοικητικά καθήκοντα. Μπορεί να τα κάνει όλα αυτά από μνήμης. Αλλά ξέρει ότι αν είναι να διδάξει σε κάποιον, τότε είναι απαραίτητο να τεκμηριώσει και να γράψει την διαδικασία.
  2. Σχεδιάστε πορεία. Μόλις γίνει με την τεκμηρίωση της εργασιακής διαδικασίας, ξεκίνησε να σχεδιάζει 1 μήνα μαθημάτων που θα χρησιμεύσει ως οδηγός για τη διδασκαλία άλλων για διαχείριση των. Πέρα από τις τεχνικές πτυχές της εργασίας, κατάλαβε επίσης ότι μια σωστή νοοτροπία είναι απαραίτητη για να γίνει επιτυχής στο freelancing. Έτσι, πρόσθεσε ενότητες σε αυτό, καθώς και.
  3. Αναπτύξτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Αφού επεξεργάστηκε τις λεπτομέρειες του μαθήματος της, στη συνέχεια ανέπτυξε ένα επιχειρηματικό σχέδιο για την επιχείρησή της προπόνηση. Είναι νέα σε αυτό το είδος της επιχείρησης, έτσι πήρε το χρόνο να διαβάσει και να μάθουν για τη διδασκαλία και καθοδήγηση τους άλλους. Επιπλέον, έκανε επίσης μια μελέτη σκοπιμότητας για να ξέρω αν αυτό το εγχείρημα θα είναι κερδοφόρα, και πόσοι μαθητές ή μαθήτριες μπορεί να τα καταφέρει, ενώ εξακολουθεί να κάνει την διαχείριση των social media δουλειά.
  4. Ξεκινήστε την πορεία σας. Σύμφωνα με αυτήν, ένα από τα καλύτερα πράγματα που έμαθε από μένα είναι να ” αποτύχει γρήγορα και να αποτύχει προς τα εμπρός.”Γι’ αυτό τη στιγμή που τελείωσε με το επιχειρηματικό της σχέδιο, δεν έχασε καθόλου χρόνο για την εφαρμογή του. Ανακοίνωσε την online πορεία της και τις υπηρεσίες coaching για τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και πήρε σε μια χούφτα των μαθητών ως αρχική παρτίδα της mentees.
  5. Να προσλάβεις αποφοίτους. Τη στιγμή που μου είπε για τα σχέδιά της για έναν προπονητή επιχειρήσεων, ήξερα αμέσως τι προσπαθεί να επιτύχει — και αυτό είναι τελικά κλίμακα της κοινωνικής διαχείρισης των μέσων ενημέρωσης για την επιχείρηση. Μόλις γεννηθεί το παιδί της, ήξερε ότι θα είχε λιγότερο χρόνο για να κάνει τη διαχείριση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης της. Έτσι, δημιούργησε έναν προπονητή επιχειρήσεων ώστε να μπορεί να αναπαραγάγει τον εαυτό της, και να έχουν μια πισίνα για τους ελεύθερους επαγγελματίες για τους οποίους μπορεί να αναθέσει σε. Το σχέδιό της ήταν επιτυχημένο. Και ενώ αυτή είναι τώρα απασχολημένος με τη φροντίδα του νεογέννητου της, την κοινωνική επιχείρηση διαχείρισης των μέσων ενημέρωσης συνεχίζει να αυξάνεται, χάρη στην επιχείρησή της coaching πλευρά.

Τελικές Σκέψεις

Αν έχετε τις δεξιότητες και την εμπειρία, τότε μια coaching ή mentoring επιχείρηση είναι μια ευκαιρία εισοδήματος που μπορείτε να εξερευνήσετε. Αυτό είναι καλό ειδικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν τελικά να αναθέσουν τη δική τους εργασία στους μαθητές ή τους καθοδηγούμενους. Επιπλέον, ακριβώς όπως μερικά άτομα που έχω γνωρίσει, μπορείτε επίσης να επεκτείνετε την επιχείρησή σας προπόνηση σε μια πληρωμένη ομάδα μελών. Αυτό σας επιτρέπει να κερδίσετε από μηνιαία τέλη αντί για μια μόνο εγγραφή. Τέλος, για τις επιχειρηματικές σας συναλλαγές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να δεχτείτε πληρωμές, επειδή έχει χαρακτηριστικά όπως η τιμολόγηση για την επιχείρησή σας προπόνηση, και τιμολόγηση συνδρομή σε περίπτωση που θέλετε να αναπτύξετε ένα πρόγραμμα μέλους της ομάδας. Και αυτό είναι! Ελπίζω να έμαθες κάτι καινούργιο σήμερα. Εάν έχετε ερωτήσεις, στη συνέχεια, μη διστάσετε να τους ρωτήσω στην ενότητα Σχόλια. Χάρη. Αποκάλυψη: Είμαι ένα PayPal Φιλιππίνες freelancer μέντορας. Αυτή η θέση είναι μέρος μιας εκστρατείας για να συμμετάσχουν και να αναπτυχθούν οι Φιλιππινέζοι freelance κοινότητα.