Έξι τρόποι που χρησιμοποιώ Mint για να μεγιστοποιήσετε τα χρήματά μου

0 Comments

Πριν από λίγο κάποιος μου ζήτησε να γράψω μια θέση για το πώς να χρησιμοποιήσετε Νομισματοκοπείο για να ελέγξετε την καθαρή αξία σας, και είπα, “ναι, φυσικά”. Λοιπόν, περίπου ένα χρόνο αργότερα, εδώ είμαστε.

Συμπτωματικά, ήμουν περιήγηση στα προσωπικά οικονομικά φόρουμ για Reddit τις προάλλες, όταν παρατήρησα ένα μοτίβο που αναδύεται με τους ανθρώπους που δημοσιεύουν για βοήθεια με τα χρήματά τους:

Αυτοί που χρειάζονταν την περισσότερη βοήθεια ποτέ δεν απαριθμούσαν τους μηνιαίους προϋπολογισμούς τους.

Επειδή δεν ήξεραν πόσα λεφτά ξόδευαν. Που είναι το πρόβλημα νούμερο ένα. Υπήρχαν κουβάδες με λεφτά που έμοιαζαν να εξαφανίζονται στον αιθέρα. Όπως, “σε διάφορα Κατηγορία ” επίπεδο. Είναι πολλά λεφτά που δεν έχουν καταχωρηθεί.

Δεν προσπαθώ να ντροπιάσω κανέναν, γιατί ξέρω πως είναι να αποφεύγεις να βλέπεις τους ψυχρούς, σκληρούς αριθμούς σε ένα μέρος. Είμαι σήμερα αρνείται να ενημερώσει για iOS 12 στο iPhone μου, γιατί δεν θέλω αυτό το χαρακτηριστικό που δείχνει πόσο χρόνο έχω χάσει στο χρόνο οθόνης. Αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να κάνω αλλιώς θα συνεχίσω να δυσκολεύομαι να κάνω πράγματα.

Έτσι, γνωρίζοντας πόσα πραγματικά ξοδεύετε είναι η μισή μάχη του να είσαι καλός με τα χρήματα. Αλήθεια! Αν δεν παρακολουθείτε τα χρήματα με οποιοδήποτε τρόπο, θα είναι σχεδόν αδύνατο να καταλήξει σε ένα ρεαλιστικό σχέδιο για το πώς μπορεί να βελτιωθεί με χρήματα. Πρέπει να γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ του εισοδήματός σας και πόσα πραγματικά ξοδεύετε για να κάνετε πρόοδο. Στη συνέχεια, μπορείτε να καταλήξουμε σε ένα ρεαλιστικό, actionable σχέδιο για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα. Αλλιώς, απλά επινοείς αριθμούς.

Αυτό είναι όπου προϋπολογισμού εφαρμογές μπορεί να σας βοηθήσει.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για την κατάρτιση του προϋπολογισμού εφαρμογές είναι ότι δεν υπάρχει εργαλείο χρήματα που είναι 100% τέλεια. Και αυτό που λειτουργεί για ένα άτομο δεν θα λειτουργήσει απαραίτητα για ένα άλλο, επειδή είμαστε όλοι κίνητρα με διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, θα πρέπει να με πληρώσετε για να εισάγετε χειροκίνητα συναλλαγές σε ένα υπολογιστικό φύλλο.

Για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου που έχω νοιαζόταν για τα χρήματα, έχω χρησιμοποιήσει Mint για να παρακολουθείτε τις δαπάνες μου, επειδή ήταν το μόνο εργαλείο γύρω. Με Μέντα μπορείτε να συνδέσετε όλους τους λογαριασμούς σας, και το λογισμικό αυτόματα συμπίπτει πάντα, αλλά πρέπει ακόμα να κάνει τη δουλειά μερικές φορές για την κατηγοριοποίηση των συναλλαγών. Αυτό είναι το κομμάτι που πραγματικά ενοχλεί τους ανθρώπους, αλλά ειλικρινά; Είναι μια ευκαιρία για να επανεξετάσει τις συναλλαγές γραμμή προς γραμμή, ειδικά ως νομισματοκοπείο είναι αρκετά παθητική. Παρακολουθεί τις δαπάνες σας στο παρασκήνιο, αλλά δεν σας εμποδίζει από την πραγματοποίηση αγορών.

Ως επί το πλείστον, κάνει τη δουλειά για τον σύζυγό μου και μένα: δεν είμαστε στο χρέος και δεν είναι σκληροπυρηνική σχετικά με την κάλυψη των προϋπολογισμών κάθε μήνα. Αποφεύγουμε τις οικονομίες και δεν διαχειριζόμαστε τα υπόλοιπα. Δεν είμαι σε σούπερ κοκκώδη παρακολούθηση-απλά μου αρέσει να έχει μια επισκόπηση.

Μέντα είναι για σας, αν οι φυσικές δαπάνες σας είναι μικρότερη από σας take-home pay.

ΚΑΙ ΠΆΛΙ, ΜΈΝΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΊΖΕΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΔΑΠΆΝΕΣ.

Αν σας είναι δύσκολο να αποθηκεύσετε, τότε ίσως θέλετε να δοκιμάσετε κάτι περισσότερο hands-on, όπως χρειάζεστε έναν προϋπολογισμό.

Εδώ είναι οι αγαπημένοι μου τρόποι για να χρησιμοποιήσετε Mint, καθώς και μερικές συμβουλές και κόλπα που μπορεί να μην ξέρετε για.