Πώς Άλλαξαν Τα Έξοδά Μου Όταν Παντρεύτηκα

0 Comments

Το να μιλάς στο σημαντικό σου άλλο για τα χρήματα μπορεί να είναι ένα από τα πιο αξιέπαινα πράγματα που έχεις ποτέ να κάνεις. Αλλά ακόμα και πριν κάνετε την ομιλία, αν πραγματικά κοιτάξετε, οι άνθρωποι ρίχνουν συμβουλές για τα χρήματα μενταγιόν τους σε όλο το μέρος.

Πάρε εμένα και τον άντρα μου όταν βγαίναμε για πρώτη φορά. Τις πρώτες μέρες ήμασταν πολύ ντροπαλοί για να μιλήσουμε για χρήματα, αλλά σίγουρα υπήρχαν στοιχεία.

Μια φορά ανέφερα ότι βρήκα μια συμφωνία για ένα δολάριο πίτα και μπύρα combo. Ο σύζυγός μου, κάποιος που ποτέ δεν αναζήτησε συμφωνίες, σιωπηλά κατέθεσε ότι το σχόλιο μακριά στο “θα μπορούσε να είναι επιθετικά φθηνά” φάκελο.

Και όταν μου έστειλε e-mail μια αστεία εικόνα του “άντρα μαξιλάρι” (πριν είχα δει το διαμέρισμά του στην πραγματική ζωή), κίτρινο-με σημαία τον τύπο που του αρέσει να είναι άνετα. Άνετο. Εν τω μεταξύ, καθόμουν στο δωμάτιό μου σε καιρό 85 μοιρών με μόνο ένα μίνι ανεμιστήρα για να με κρατήσει δροσερό.

Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα με παντρευτείς κάποιον που έχει την ίδια ακριβώς χρήματα προσωπικότητα. Αλλά η καρδιά δεν λειτουργεί έτσι. Διάβασα κάποτε ένα άρθρο για ένα περιοδικό για έναν περιβαλλοντολόγο που παντρεύτηκε μια γυναίκα που είχε εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια-και με κάποιο τρόπο λειτούργησε.

Αλλά έχουν σημασία τα διαφορετικά στυλ των χρημάτων όταν μοιράζεστε τώρα τα έξοδα; Ζώντας σε μια ακριβή πόλη, shacking up με μια σημαντική άλλη μπορεί να φαίνεται σαν μια αυτόματη οικονομική συντόμευση. Ξαφνικά είσαι ευλογημένος με το μισό νοίκι, τις μισές παροχές και τα μισά έξοδα φαγητού, σωστά;

Ας το ερευνήσουμε! Τώρα που ο σύζυγός μου και έχω ένα χρόνο των δαπανών δεδομένων κάτω από τις ζώνες μας, έτσι, ένα σχετικά λιτό άτομο, στην πραγματικότητα βγει μπροστά; Και μια συμβουλή για το καπέλο του Τζες, του οποίου η θέση με ενέπνευσε να γράψω τη δική μου εκδοχή.