Πώς να ζητήσει αποτελεσματικά μια αύξηση

0 Comments

Είναι όλα καλά και καλά για να μειώσει τα έξοδα, αλλά υπάρχει μια άλλη πλευρά στην οικονομική εξίσωση: κάνουν περισσότερα χρήματα!

Ένας τρόπος για να γίνουν περισσότερα είναι να ζητήσουμε περισσότερα * να τα πάρουμε από κάποιον που διαπραγματεύτηκε και αύξησε τον μισθό της κατά 27% σε τρία χρόνια. Ξεκίνησα σαν κατώτερος μηχανικός, αβέβαιος αν έκανα κάτι σωστό, και από τότε έχω διαπραγματευτεί μέσα από τρεις τίτλους εργασίας. Συνηγορώντας για τον εαυτό σας στο χώρο εργασίας είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία για να αυξήσει το εισόδημά σας. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα έχω μάθει, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε αυτό που σας αξίζει.

Τι διακυβεύεται

Luxe έκανε μια φανταστική write-up για το πώς να διαπραγματευτεί όταν ξεκινάτε μια νέα δουλειά. Οδήγησε επίσης στο σπίτι το γιατί της διαπραγμάτευσης, και αξίζει να εξετάσουμε μερικά περισσότερα νούμερα. Ο μέσος άνθρωπος ξεχνά $ 7 – $ 7.5 k ετησίως όταν δεν διαπραγματεύονται τον αρχικό μισθό τους. Αυτό το ποσό ενώσεις κάθε χρόνο, έτσι με το να μην διαπραγματεύονται χάνουν $ 1 έως 1,5 εκατομμύρια στη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους, η οποία ισοδυναμεί με 8 χρόνια εργασίας. Παρόμοιοι αριθμοί ισχύουν εάν δεν διαπραγματεύεστε για αύξηση στον τρέχοντα χώρο εργασίας σας.

Γιατί δεν διαπραγματευόμαστε

Αν διακυβεύονται τόσα πολλά χρήματα, τότε γιατί πάνω από τους μισούς από εμάς δεν ζητάμε ποτέ αύξηση; Μια έρευνα ανά Payscale ανέφερε τρεις βασικούς λόγους:

  1. Το Αφεντικό Μου Μου Έδωσε Αύξηση, Χωρίς Να Ρωτάω
    Αν πάρεις αύξηση χωρίς να ρωτήσεις, αυτό είναι υπέροχο! Στην πραγματικότητα, πήρα την πρώτη μου αύξηση και προαγωγή με αυτόν τον τρόπο. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχετε ένα πραγματικά υποστηρικτικό αφεντικό που σας προσέχει (η οποία ήταν η περίπτωση για μένα), αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει ότι αφήνετε τα χρήματα στο τραπέζι. Οι εργαζόμενοι που μένουν με τους εταιρείες πληρώνονται το 50% λιγότερο, γεγονός που αποδεικνύει ότι περιμένει αύξηση είναι πολύ λιγότερο αποδοτική από το να κάνει μια δραστική αλλαγή όπως το άλμα εταιρείες. Ενώ κινείται εταιρείες είναι συχνά ο πιο γρήγορος τρόπος για να αυξηθεί ο μισθός σου, αν σου αρέσει η δουλειά σου και η δουλειά που κάνεις, αξίζει να θίξει το θέμα της αύξηση με το αφεντικό σου. Είσαι στη θέση του οδηγού της καριέρας σου, όχι του μάνατζέρ σου. Το επόμενο αφεντικό μου είπε ξεκάθαρα: “Αν έχω δύο εξίσου εξειδικευμένα άτομα, αλλά μου είπαν ότι ενδιαφέρονται να κινείται, όταν προώθηση χρόνος που έρχεται θα στηρίξω αυτόν που μίλησε.
  2. Είναι άβολο, θα προτιμούσα να μην το αναφέρω. Η κοινωνία μας ήδη αντιμετωπίζει τα χρήματα ως ταμπού. Έχουμε καταργήσει τις διαπραγματεύσεις στην καθημερινή μας ζωή * τώρα προορίζεται μόνο για την αγορά αυτοκινήτων και την αύξηση των μισθών. Το ταμπού χρημάτων σε συνδυασμό με την έλλειψη πρακτικής μας κάνει απρόθυμους να ανεβάσουμε αύξηση. Όταν επιλέγετε μια μεταφορά για να περιγράψει τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, οι γυναίκες τείνουν να πω ότι είναι σαν να πηγαίνεις στον οδοντίατρο, ενώ οι άνδρες είναι πιο πιθανό να το συγκρίνετε με το “να κερδίσει ένα παιχνίδι.”Κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο διαπραγματεύσεων μου, εγώ σίγουρα σχετίζονται με την μεταφορά οδοντίατρο. Ήταν μια άβολη και μερικές φορές οδυνηρή συζήτηση για μένα. Αμφιβολίες τραβούσαν και τραβούσαν τα λόγια Μου σαν τα δάχτυλα ενός υγιεινολόγου. Μετά από μια σειρά από αυξήσεις και προσφορές, έχω έρθει να συνειδητοποιήσουμε ότι η διαφορά έρχεται ως επί το πλείστον στην πράξη. Συζητήσεις μου γύρω αποζημίωση έχουν μετατραπεί από οδοντιατρική διάλυση σε ένα παιχνίδι μπάλα: ένα πεδίο όπου καταλαβαίνω τους κανόνες.
  3. Δεν θέλω να με θεωρούν Πιεστικό. Είναι ένας παίκτης του μπέιζμπολ αντιληπτή ως πιεστική όταν ρίχνει κάτω από το πάρκο; Και όταν κλέβει μια βάση; Οι διαπραγματεύσεις είναι μέρος της δουλειάς, με τον ίδιο τρόπο που το να κουνάς ένα ρόπαλο είναι μέρος του μπέιζμπολ. Πρέπει να διαπραγματευτείς, γι ‘ αυτό άσε το “πιεστικό” στην πόρτα. Πρότεινέ το και απόδειξέ το. Ζητάτε αύξηση και κάνετε τη δουλειά για να την δικαιολογήσετε. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν παίρνεις αυτό που δεν ζητάς.

Προσωπικά Αποτελέσματα Διαπραγμάτευσης

Είδα αξιοπρεπή αύξηση μισθού στην προηγούμενη δουλειά μου. Άλλαξα τις βιομηχανίες από μηχανολογία σε μηχανική λογισμικού, έτσι πέρασα πολύ χρόνο ερευνώντας τι πρέπει να κερδίσω στο νέο μου ρόλο. Μέσω αυτής της διαδικασίας, ενδιαφέρθηκα να διαπραγματευτώ και να εφαρμόσω τις συμβουλές από πολλούς μέντορες για να αυξήσω τον μισθό μου με την πάροδο του χρόνου.