Σχετικά με το blog μου

Έχετε ποτέ δει κάποιον που φοράει φανταχτερά ρούχα και τζετ μακριά σε μακρινά μέρη και να σκεφτεί: πώς στο καλό μπορούν να αντέξουν οικονομικά αυτά τα πράγματα?

Ναι, κι εγώ.

Ας είμαστε ειλικρινείς, οι περισσότεροι διστάζουν να μιλήσουν για χρήματα. Και όμως: αν κανείς δεν μιλάει ποτέ για τα χρήματα, πώς υποτίθεται ότι κάποιος πρέπει να πάρει καλή σε αυτό;

Στόχος μου είναι να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου τη χρηματοδότηση ταξίδι με την ελπίδα εμπνέει να πάρεις τα λεφτά σου, αντί να αφήσει το δικό του, ανεξάρτητα από το εισόδημα. Θα σε λεπτομέρεια το πως ακριβώς θα διαχειριστεί τα λεφτά μου, πόσο θα δαπανήσουν για τα είδη πολυτελείας, και το πιο σημαντικό, πώς να εξοικονομήσετε χρήματα ΚΑΙ να έχετε ωραία πράγματα σε ένα μέρος σαν τη Νέα Υόρκη, η οποία φαίνεται μοναδικά σχεδιασμένο για να σας κάνει να αποτύχει σκληρά κατά την προσωπική χρηματοδότηση.

Λίγοι θα διαφωνούσαν ότι η εξοικονόμηση χρημάτων είναι το πιο οικονομικά υγιές πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Αλλά τι γίνεται αν θέλετε επίσης να απολαύσετε τα πράγματα που εκτιμάτε, όπως τα ταξίδια ή ρούχα σχεδιαστών; Αυτό το blog είναι για εκείνους που είναι το “σε betweens”. Θέλετε να αποθηκεύσετε, αλλά μπορείτε επίσης δεν θα με πείραζε δαπάνες για πολυτέλειες, και, παρά το τι λέει ο καθένας, αυτά τα δύο πράγματα ΔΕΝ είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα.

Τα τρία θέματα που αυτό το blog θα επικεντρωθεί σε είναι:

Απλούστευση της προσωπικής χρηματοδότησης.
Στρατηγικές για να πάρει τις πολυτέλειες που αγαπάτε.
Στοχαστική κατανάλωση σε όλα τα άλλα.

Εάν οποιοδήποτε από αυτά ισχύουν για εσάς, εσείς και αυτό το blog μπορεί να πάρει μαζί:

  • Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα,αλλά δεν πειράζει να ξοδέψετε σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν.
  • Εκτιμάς τα πιο ακριβά ρούχα για σχεδιασμό και δεξιοτεχνία.
  • Νομίζεις ότι το να βασίζεσαι σε οποιονδήποτε άλλον για λεφτά είναι χαζό.
  • Δεν κάνεις πράγματα μόνο και μόνο επειδή ” όλοι οι άλλοι το κάνουν.”
  • Πιστεύεις στην αξία της σκληρής δουλειάς και της επινοητικότητας.